flydubai відкриє новий маршрут до Польщі

Бюджетна авіакомпанія flydubai 29 жовтня відкриє рейси з Дубая до третього польського міста – Познань.

Польоти заплановані на літаках Boeing 737 із частотою тричі на тиждень у середу, п’ятницю та неділю. Їхня тривалість складатиме 6-7 годин залежно від напрямку. У Дубаї літаки з Познані будуть обслуговуватись у терміналі 2.

Продаж квитків на нові рейси Дубай-Познань вже відкрито. Переліт у листопаді 2023 року в економ-класі коштує 2300 злотих в обидві сторони з урахуванням зборів ($550). Ціна включає провезення тільки ручної поклажі 7 кг.

flydubai дозволяє купувати єдиний квиток з пересадкою в Дубаї в інші міста своєї маршрутної мережі. У такому разі пасажиру не потрібно забирати свій багаж під час стикування рейсів, а якщо перший літак затримається, авіакомпанія безкоштовно перебронює квиток.

“Ми бачимо зростаючий попит на подорожі між ОАЕ та Польщею з моменту запуску наших польотів на цьому ринку у 2018 році, коли ми розпочали польоти до Кракова”, – прокоментував розширення мережі маршрутів голова flydubai Гейт Аль Гейт.

Зараз flydubai щодня літає з Дубая до Варшави, куди рейси були відкриті у 2021 році, і п’ять разів на тиждень із Дубая до Кракова. З 26 червня авіаперевізник збільшить частоту польотів до Кракова до щоденної.

avianews.com Україна
avianews.com Україна
Розповідаємо про авіацію з 2004 року. avianews.com - видання для авіапасажирів, мандрівників та любителів авіації. Публікуємо авіаційні новини з Європи, Америки та всього світу.

По теме

Новое на avianews

Интересно!