Львов-Москва-Львов. Научите находить лоу-кост варианты
Львов-Москва-Львов. Научите находить лоу-кост варианты
Здравствуйте. Летом мне надо будет съездить в Москву. Не могу тратить время на поезд, так как придется оставлять двух малолетних детей. Поэтому каждые сэкономленные полдня для меня - очень важны. Не могли ли бы вы направить меня на сайты, или рассказать, как правильно рассчитать все? Денег особо нет, поэтому хочу найти самый дешевый вариант. Согласна вообще без удобств. Помогите, пожалуйста!
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Re: Львов-Москва-Львов. Научите находить лоу-кост варианты
На котрі дати вам потрібен квиток? Аеросвіт пропопує переліт за 112 дол, якщо правильно підібрати комбінацію рейсів та днів.
Конкретні дні знатиму через кілька днів. А як його шукати? Якій фірмі надати перевагу? Чи зі Львова вибір невеликий?
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Економія часу буде тільки прямим рейсом, відповідно квитки тільки на www.utair.ru
Іноді продають квитки дешево.
Транзитом - я б з аеросвтом не звязувався, LOT чи Турки - буде дорого
Іноді продають квитки дешево.
Транзитом - я б з аеросвтом не звязувався, LOT чи Турки - буде дорого
Та не треба поспішати, ще абсолютно не ясно як, коли і на скільки будуть закривати львівський аеропорт, і хто буде там літати після обмеження на прийом літаків... Рано ще про літо говорити.
Я б вважав надійнішим Автолюкс зі Львова прямо в Бориспіль і звідтам вже легше знайти щось дешевше, так, по часу довше...
Я б вважав надійнішим Автолюкс зі Львова прямо в Бориспіль і звідтам вже легше знайти щось дешевше, так, по часу довше...
Поддерживаю. Следует подождать, хотя бы к концу марта.gast писав:Та не треба поспішати, ще абсолютно не ясно як, коли і на скільки будуть закривати львівський аеропорт, і хто буде там літати після обмеження на прийом літаків... Рано ще про літо говорити.
Так как с апреля в силу вступит летнее расписание, возможно поменяются тарифы, частоты...
Возможно Днеправиа увеличит кол-во рейсов с Ивано-Франковска - всё-таки ближе, чем Киев (хотя Киев - реально дешевле будет).
Автолюкс сейчас по качеству перевозок (особенно вечерний рейс - приходилось пару раз пользоваться) - не лучший вариант. Почему-то кажется что Укрбус предлагает лучший сервис (но утвержать наверняка немогу - так как не пользовался их услугами) - посмотрите их офсайт. + не зобываем про экспресс УЗ )))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей