Рекомендації для сайту:)

Загальний авіафорум
Відповісти
avia
Airbus A318
Контактна інформація:

Рекомендації для сайту:)

Повідомлення avia »

Я вже більше місяця читаю ваш сайт і стала навіть користувачем на форумі, тому маю кілька рекомендацій:)

1. На сайті мало новин.
2. На форумі мало користувачів (толкових поки 3-4 нарахувала, які дійсно можуть якісно дати рекомендації)

Вважаю, що потрібно більше уваги приділяти сайту. Якщо відкрився новий рейс на Венецію, то можна розмістити:)
Розумію, що в нашій країні не така велика кількість авіакомпаній, щоб щодня про них писати.
Тому необхідно шукати креатив, або те що є під руками. Маю на увазі власні ресурси з форуму. Чому б не розпочати інтерв'ю з форумчанами і викласти це як статтю?! По ніках не буду нікого називати, але тут є люди які легенько можуть пошити у дурні будь якого працівника авіакомпанії ;) Відповідно робити статті з експертами з авіації, викладати думки, бо чекати прес - релізів від авіакомпаній, то не вдячна справа. Моя рекомендація надавати більше ЕКСПЕРТНИХ думок.

В цілому ресурс є дуже цікавий, але б розвинути його більше. Хоча він у мене вже у закладках :oops:
Olek
avianews
Контактна інформація:

Re: Рекомендації для сайту:)

Повідомлення Olek »

avia писав:Я вже більше місяця читаю ваш сайт і стала навіть користувачем на форумі, тому маю кілька рекомендацій:)

1. На сайті мало новин.
2. На форумі мало користувачів (толкових поки 3-4 нарахувала, які дійсно можуть якісно дати рекомендації)

Вважаю, що потрібно більше уваги приділяти сайту. Якщо відкрився новий рейс на Венецію, то можна розмістити:)
Розумію, що в нашій країні не така велика кількість авіакомпаній, щоб щодня про них писати.
Тому необхідно шукати креатив, або те що є під руками. Маю на увазі власні ресурси з форуму. Чому б не розпочати інтерв'ю з форумчанами і викласти це як статтю?! По ніках не буду нікого називати, але тут є люди які легенько можуть пошити у дурні будь якого працівника авіакомпанії ;) Відповідно робити статті з експертами з авіації, викладати думки, бо чекати прес - релізів від авіакомпаній, то не вдячна справа. Моя рекомендація надавати більше ЕКСПЕРТНИХ думок.

В цілому ресурс є дуже цікавий, але б розвинути його більше. Хоча він у мене вже у закладках :oops:
дуже дякую!
інформації насправді багато.
Я сподіваюсь. з наступного тижня в змозі таки буду викладати новини. Є багато цікавих фоток, наприклад, як відбувається будівництво терміналів Д та Ф в Борисполі чи реконструкція у Львові.
viro
A380
Контактна інформація:

Повідомлення viro »

Сашко, особисто я готовий допомагати..... Давайте радитися і щось зробимо
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

ВАТ "АвіаНьюз" 8-)
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

viro писав:Сашко, особисто я готовий допомагати..... Давайте радитися і щось зробимо
можна зібратися на вихідні на споттінг і обговорити то все :) Є бажання?? :) Я зараз в Борисполі КБП
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Alexander писав:
viro писав:Сашко, особисто я готовий допомагати..... Давайте радитися і щось зробимо
можна зібратися на вихідні на споттінг і обговорити то все :) Є бажання?? :) Я зараз в Борисполі КБП
можно і не на споттінг в Києві :)
то бажання немає? Бо вихідні наближаються :)
viro
A380
Контактна інформація:

Повідомлення viro »

Бажання є, часу немає...
Гість

Повідомлення Гість »

заходил на авианьюз каждый день... сейчас же желания нет никакого. портал мертв :death:
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Гість писав:заходил на авианьюз каждый день... сейчас же желания нет никакого. портал мертв :death:
+1 :evil:
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей