Соррі що замалював дані - то моє =) Але якщо скріни підуть по інету - щоб не дуже світилися дані.
Спочатку видає місце автоматом - але можна обрати на мапі літака інше=)
Alexander писав:наче працює. От зареєструвався. Проверю увечорі що і як вже в аеропорту
Соррі що замалював дані - то моє =) Але якщо скріни підуть по інету - щоб не дуже світилися дані.
Спочатку видає місце автоматом - але можна обрати на мапі літака інше=)
Мну так и не пустилиAlexander писав: От так отТаки працює =)
звякну в Світ....khai писав:Мну так и не пустилиAlexander писав: От так отТаки працює =)
Сослались, что у них нет образцов таких посадочных талонов. У свита они совсем не похожи на стандартные.
А у МАУ такая отмазка не пройдёт, т.к. практически полная копия выдаваемого в аэропорту.
так-так! так і є. Треба їм пояснювати - бо ще дикі вониlanditts писав:17.08.09 VV001 KBP-ODS, дома распечатал посадочный. Сперва подумали, что это распечатка е-тикета, затем поняли что это посадочный и пропустили.
Що є також неправильно, адже не всі в Україні володіють англійською, навіть якщо вилітають закордон.Alexander писав:ну якщо бути чесними, то в МЯУ взагалі тільки англ. версія (попередня сторінка теми)... при тому талон на внутрішній рейс
Выше уже всё описаноnyH4 писав:Наприклад Аеросвіт увів онлайн реєстрацію з Києва.
Як воно працює?
Год назад было можно. В последнее время я только через интернет пробовал.uahero писав:БлинE-145 писав:а разве у Свита есть такая функция вообще? ну стоят терминалы для чекина, но все равно наблюдаются толпы у стоек регистрации, значит, думаю - невозможно21й век на дворе
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей