Комфорт, шум тощо

ну то ще нічого. от Центравіа Як-42... "бла-бла-бла, наш самолет оборудован кислородньіми масками в случае разгерметизации"...popTAB писав:Ту-134 найкомфортніший для посадки у львівському аеропорту, ям взагалі не чути! Та й чого вартує передпольотний інструктаж: "Наш самалет оборудован самими соврененньіми системами безопасности - ремнями и канатом для спуска с борта"
І як було летіти на АН-2? По відгуках, відчуття не з найкращіх.gast писав:Тут все залежить і від погоди, і від умов польоту. Політ на АН-24 зі Львова до Сімферополя німецькі коллеги і я також
навряд чи колись забудемо... В дитинстві я навіть на АН-2 пасажирькому літав до Хмельницького - перший політ, теж було весело, тепер би зійшло за екстремальний спорт.
А серед нормальних сподобався А 319 AirBerlin. Не подобається CRJ 2, жутко тісний для 50 паксів....
І як було летіти на АН-2? По відгуках, відчуття не з найкращіх.gast писав:Тут все залежить і від погоди, і від умов польоту. Політ на АН-24 зі Львова до Сімферополя німецькі коллеги і я також
навряд чи колись забудемо... В дитинстві я навіть на АН-2 пасажирькому літав до Хмельницького - перший політ, теж було весело, тепер би зійшло за екстремальний спорт.
А серед нормальних сподобався А 319 AirBerlin. Не подобається CRJ 2, жутко тісний для 50 паксів....
Были в Турции. Со Львова летели на 737 с логотипом Central Wings и польским (кажися) экипажем. Назад - MD (вот этим http://www.airliners.net/photo/Untitled ... 37666aecb5). Улыбнуло, что в салоне подлокотники некоторые были обильно скотчем перемотаныGlucker писав: Хтось з форумчан літав літакаи МД?
Принаймі на факєрі нема кухні посеред салонуgast писав:Таку ж саму компоновку 3+2 мають і Фоккери, підозрюю, що в основному вони як "рідні брати" з МД, загалом їх вже й не так багато в світі лишилося. Обидва вже не випускаються десь біля 10 років. Ще рік-два і підуть а утиль зовсім. 70 Фоккери в АУА ще в ніби доволі непоганому стані, а Малевські та Австрійські 100 ки вже би теж пора на пенсію...
Ви не літали літаками угорського Віззу... ото капець так капець.. які стерті кріслаviro писав:Летів аа DC9-50 то саме що MD УМок... Київ-Анталія-Київ. Сидів в 27 ряду прямо біля правого двигуна...... То був справжній екстрім... Оєєєєє.... Назал летів в 7 ряду зліва де 2 місця. Двигунів не чути, наче в мерсі S-класу..... По відчуттям сидіти було комфортніше ніж у бобіку 734 МЯУ. Більша відстань до попереднього крісла. Також летів Світівським 734..... Оті хлопці взагалі в рядах аварійних виходів доставили крісел..... Бо у 734 МЯУ в рядах аварійних виходів крісла 2+2.... Лідер по комфорту Возик А320. Нове - то нове. Не має що додати. Окрема розмова про літак-маршрутку зеленого кольору SAAB A340.... то таке -)) Веселуха. Але цікаво -))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей