Основана в 2004 году.
На 21.12.17 флот состоит из 31 самолета. В перспективе получат 737MAX.

https://tripmydream.com/blog/novosti/v- ... e=facebookВесной 2018 года авиаперевозчик начнет перелеты из Украины в Чехию. Расписание и цены будут известны уже в январе.
Так Львів-Брно обслуговуватиме ж BlueAir Moraviaconverj писав:https://tripmydream.com/blog/novosti/v- ... e=facebookВесной 2018 года авиаперевозчик начнет перелеты из Украины в Чехию. Расписание и цены будут известны уже в январе.
Код: Виділити все
INFORMATION ABOUT BLUE AIR SCHEDULED FLIGHTS
Brno, January 9, 2018
In connection with the planned start of Blue Air flights from Brno airport (we informed here ) and based on a large number of inquiries from our clients we publish the statement of Mr. Daniel Mahovsky, executive of Jihomoravská development sro:
"Currently, the final negotiations with the Blue Air airline are under way on details of the scheduled flight schedule for Brno. We will announce all details of the flights and the prices of the tickets in cooperation with the carrier and Brno airport immediately after the completion of these negotiations in the second half of January. "
Blue Air has been on the market since 2004, with its fleet counting 28 aircraft of the Boeing 737 type, with another 12 aircraft having the order of the carriers, making it one of the fastest growing airlines in Europe.
Код: Виділити все
Шановні клієнти,
В даний час триває процес юридичного аудиту та ведуться переговори з перевізником. Хоча це займає трохи більше часу, ніж ми спочатку планували, однак, враховуючи масштаб проекту та його міжнародне співіснування, це не є незвичайним. Проект Blue Air Moravia має довгостроковий характер, включаючи державний сектор, і ми не можемо дозволити собі щось поспішати чи не помічати, особливо в юридичних питаннях. Ми негайно повідомимо вас про подальші події та зміни в процесі, і ви знайдете всю інформацію на цьому сайті. Дякую за терпіння та підтримку.
Вот вам и румынский лоукост, в Хитроу будет летать0B1131 OTP0815 – 0940LHR 738 57
0B1132 LHR1035 – 1525OTP 738 57
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей