до чого тут термінал?uahero писав:Да, в терминалах не подключенных он-лайн электрон не принимают. Проверял в самолетах и поездах еще старые украинские АВАЛевские карты. У нас электроны выдают в банке только если открываешь счет, не имея работы - остальным только классик.
Платежные карты
-
Hoaxer
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Платежные карты
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
ви плутаете кредитку та дебетову карту. В мене дебетова Віза классік як і більшість класиків в Україні - дебетові, але я можу нею заплатити.
Пристрій, яким читають картки називається пос-термінал. Він бувае онлайн - як у супермаркеті і оффлайн як у літаку. Візи Електрон оффлайн не бере, або провідники не беруть, так як вона має низький рівень захисту, або не персоніфікована.
Крім того Маестро і Віза електрон часто бувають пінові. Це коли при покупці, так само як і в банкоматі, потрібно вводити пін. Такі точно в літаку не проканають.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
You are partially right.Olek писав:ви плутаете кредитку та дебетову карту. В мене дебетова Віза классік як і більшість класиків в Україні - дебетові, але я можу нею заплатити.
In most cases ukrainian Classic/Masscards treated as credit cards. Foreign banks can't check type of card based on their bin.
Since ukrainian debit cards haven't forced validation by Pin, all of them are the credit oversea.
Several times I was asked about type of my Classic card and I never had sucessfull transaction as debit type
-
Hoaxer
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Саме так. Олександре, у тебе українська картка, вона кожного разу бознаяк у Європі може пройти. Знаю по власному досвіду. Доходить до того що навіть по інтернету можна щось придбати (хоча у моєму випадку це заборонено банком, і треба лише телефонувати туди і просити зняти блокування). Моя укр. віза електрон вже працювала як кредитка... А от португальська електрон за межами Португалії, в 95% працює як електрон (в т.ч. вимагаючі пін). Так що теоретично я міг би придбати ту колу українською карткою, але я про неї чомусь зовсім забув.popTAB писав:You are partially right.Olek писав:ви плутаете кредитку та дебетову карту. В мене дебетова Віза классік як і більшість класиків в Україні - дебетові, але я можу нею заплатити.
In most cases ukrainian Classic/Masscards treated as credit cards. Foreign banks can't check type of card based on their bin.
Since ukrainian debit cards haven't forced validation by Pin, all of them are the credit oversea.
Several times I was asked about type of my Classic card and I never had sucessfull transaction as debit type
Hoaxer, ще жодних пробелем з оплатою Візою класік Привата не було за кордоном. (три рази тьху)))
С Визой класик проблем по оплате и не будет. Так как Класик - это уже какойто уровень доверия, надежности. Кроме случаев оплаты в интернете. ТУт уже как какому банку моча в голову ударит. Приват, например, попустился, сейчас я сам могу установить разрешение и лимит на оплату в интернете. Правда у меня Голд. Думаю у класика также.
а голд от классика ничем и не отличается у нас, кроме цвета карты и "міфічних переваг". Это на западе и скидки в магазинах, и страховка и т.п...
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
With gold card you can rent better car, gold card allows bigger underlimit transactions,you can have better exchange rate or lower withdrawal fees.
Some ukrainians banks include insurance for €30k. Check this before applying for the card.
in some cases it is cheaper to open gold card than opening pure insurance for the whole year
Some ukrainians banks include insurance for €30k. Check this before applying for the card.
in some cases it is cheaper to open gold card than opening pure insurance for the whole year
Востаннє редагувалось 10 серпня 2011, 12:33 користувачем popTAB, всього редагувалось 1 раз.
Отличается. Размером кредита, поддержкой, обслуживанием. Конечно, на западе их больше. Голд картой банк гарантирует платежеспособность клиента.
Дякую, Табчику. Ато мені Олек не вірить вже рік.popTAB писав:With gold card you can rent better car, gold card allows bigger underlimit transactions,you can have better exchange rate or lwer withdrawal fees.
Some ukrainians banks include insurance for €30k. Check this before aplying for the card.
Табчик, не цитируй мне эту фигню, а расскажи лучше, какие реальные преимущества в Украине имеет Голд? По собственному опыту
Re: Платежные карты
На Украине пофигу. Кроме обслуживания в банке. Например у меня мгновенное пополнение карты. Я еще не расписался в чеке - уже пришла смска о пополнении. Иногда это очень важно. С класиком был случай, в пятницу утром пополнил, в суботу приежжаю в Симферополь (аннексирован Россией) а денег нету. Сутки! А впереди выходные а денежек то нет. К счастью зачислились в 13-00.
- de-bugger
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Re: Платежные карты
popTAB писав:you can have better exchange rate
За эксзотический пластик типа AmEx или JCB не скажу, но что касается визы/мастеркард курс платежной системы не зависит от класса карты. он будет что у мастеркард масс что голд один и тот же в одно и то же время для одной и той же валютной пары. виза правда различает bid/ask, mastercard -нет. практически все остальные блага карт более высокого уровня отдано на откуп банкам эмитентам - там условия могут сильно разниться и по комиссиям и по дополнительным услугам.
Своим золотым мастеркардом оплачиваю частные поездки в основном как раз из-за страховки.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Прикинь, у мене нема голдаOlek писав:Табчик, не цитируй мне эту фигню, а расскажи лучше, какие реальные преимущества в Украине имеет Голд? По собственному опыту
В Україні в деяких магазинах матимеш 2-3% знижки, можливо матимеш окремий номер телефону для дзвінків в кол-центр банку, можливо тебе обслуговуватимуть в окремому кабінеті для Голдерів, а не біля загального віконечка
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей