Жизнь без виз.Как повлияет на турпотоки Украинцев

mischko
A380
Контактна інформація:

Re: Жизнь без виз.Как повлияет на турпотоки Украинцев

Повідомлення mischko »

artml писав:і буквально за місяць можна писати скаргу на призупинку, яку Єврокомісія тепер зобов'язана розглянути.
Давайте говорити відверто - навіть раніше при бажанні могли ввести прикордонний контроль, або подати звернення на перегляд безвізового статусу. Не треба шукати бабая на свою голову.
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Ну ладно, механизм механизмом. А чего дату голосования по Украине на апрель передвигать?
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Alександр писав:Ну ладно, механизм механизмом. А чего дату голосования по Украине на апрель передвигать?
НМСД - ці дати індикативні, їм ще будуть пересувати в залежності від прогресу із затвердження механізму відкликання і нашого тріалогу.
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

НМСД - ці дати індикативні, їм ще будуть пересувати в залежності від прогресу із затвердження механізму відкликання і нашого тріалогу.
Вы еще питаете иллюзии?
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Alександр писав:
Вы еще питаете иллюзии?
А меті то що - в мене verblijfsvergunning (дозвіл на проживання) на 5 років.
Тещі недавно за моїм запрошенням в чистий біометричний паспорт поставили 5 річну візу.

Я просто дивлюсь на речі раціонально, стараюсь не давати емоціям і вірі волі.
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

А у меня нет. И меня бесит затягивание процесса. Не из-за визы, нет. Из-за того, что о мою страну ноги вытирают, а соседние страны (Вы понимаете, о ком я) над этим смеются.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Alександр писав:А у меня нет. И меня бесит затягивание процесса. Не из-за визы, нет. Из-за того, что о мою страну ноги вытирают, а соседние страны (Вы понимаете, о ком я) над этим смеются.
Країна 23 роки сама об себе ноги витирала. І її громадяни за кордоном об неї ноги витирали. І ви хочете, щоб за 3 роки до країни і її громадян сформувалось цілком інше ставлення/відношення, ще й в умовах сильної інформаційної атаки на Європу з боку однієї сусідньої країни? Так не буває, ви ж доросла людина. Не давайте емоціям волю.

Що стосується сусідів - то, посилаючись на мій сайт можна показати, що у них в цьому плані ще й кінь не валявся. Крім того, щоб отримати безвіз нам довелось прийняти зміни до законодавства (розкажіть які саме), які ніколи не були би прийняті "просто так". Хоча це якраз дуже важливі закони.

Не сміються над тим, хто нічого не робить/нічого не пробує. Ми пробуємо, в нас завищені очікування, вони не справджуються, але рік тому я з одним росіянином поспорив на пляшку коньяку, і тепер він визнає, що зараз би зі мною на неї не спорив.

Тримайте порох сухим :smile:
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

НМСД - єдиний, хто може над нами сміятись - молдавани. Вони від нас в 2012 ще відставали в плані виконання дорожньої карти, в 2013 наздогнали і з 2014 їздять без віз.
misha_amen
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення misha_amen »

mischko писав:
Alександр писав:А у меня нет. И меня бесит затягивание процесса. Не из-за визы, нет. Из-за того, что о мою страну ноги вытирают, а соседние страны (Вы понимаете, о ком я) над этим смеются.
Країна 23 роки сама об себе ноги витирала. І її громадяни за кордоном об неї ноги витирали. І ви хочете, щоб за 3 роки до країни і її громадян сформувалось цілком інше ставлення/відношення, ще й в умовах сильної інформаційної атаки на Європу з боку однієї сусідньої країни? Так не буває, ви ж доросла людина. Не давайте емоціям волю.

Що стосується сусідів - то, посилаючись на мій сайт можна показати, що у них в цьому плані ще й кінь не валявся. Крім того, щоб отримати безвіз нам довелось прийняти зміни до законодавства (розкажіть які саме), які ніколи не були би прийняті "просто так". Хоча це якраз дуже важливі закони.

Не сміються над тим, хто нічого не робить/нічого не пробує. Ми пробуємо, в нас завищені очікування, вони не справджуються, але рік тому я з одним росіянином поспорив на пляшку коньяку, і тепер він визнає, що зараз би зі мною на неї не спорив.

Тримайте порох сухим :smile:

а я думаю, кто эти сотни тысяч подписчиков пономаря...
:bayan: :bayan: :bayan:
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

misha_amen писав:а я думаю, кто эти сотни тысяч подписчиков пономаря...
написала людина, як постить посилання на російські сайти.
Igoresha
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Igoresha »

Александр, я тоже подгорел немного. Успокоился. В принципе, евробюрократии мне нечего удивляться. Обидно только, что на фоне сообщений, что венгры дают мультики направо и налево, мне дали одноразовую :(
Shummi_1925
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Shummi_1925 »

Аххха, ну все. Походу полег безвиз, судя по зраде. В апреле выборы во Франции где победит один из "друзей Путина", с безвизом там будет закончено окнчательно :lol:
23 о старну вытирали ноги, и тут вжих, как поперло, вставание с колен, пенсия 50 долларов, ЗП 200 8-)
В общем тему можно закрывать. Или переименовать в "Запишите, 24 ноября" :sos:
П.Сю Замечу правда. что последнее время на работе все получают почти годовые мульты. и от прибалтов и от чехов и голландцев и даже немцев. Так что кому надо, и так ездит туда без проблем.
Востаннє редагувалось 15 грудня 2016, 16:46 користувачем Shummi_1925, всього редагувалось 1 раз.
misha_amen
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення misha_amen »

mischko писав:
misha_amen писав:а я думаю, кто эти сотни тысяч подписчиков пономаря...
написала людина, як постить посилання на російські сайти.

для таких инфо брезгливых я потом дополнил ссылкой на reuters. или вы только укр. правду и новое время признаете? :grin: :grin:
Labiann
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Labiann »

пожалуйста не путайте страну и государство, это разные понятия, страна у нас такая, что многие завидуют, ну а про государство все знают...
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

якщо 23 роки пропивати батькову спадщину, а потім взятися за голову - то так - буде багато косяків, помилок, падінь і набитих гуль. Фазовий перехід завжди вимагає додаткової енергії.
І ті, хто далі пропиває батьковий спадок буде сміятись і казати - ось ти карячишся, а я ніх*я не роблю, а результат той самий, так що забий і сідай бухати разом.

Це життєва картина, думаю всі в своєму житті її бачили. В кожного в університеті були друзі, які замість вчитися займались "малим гешефтом", наприклад, торгували мобілками. І поки хтось писав лабораторні - вони сиділи в кабаках і сміялись. Але вони і зараз торгують мобілками, от правда тепер ще додалась конкуренція з боку китайських рітейлерів. Аналогія зрозуміла, я сподіваюсь.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Alександр писав:Ну ладно, механизм механизмом. А чего дату голосования по Украине на апрель передвигать?

тут в гілці відповідь:

https://twitter.com/RikardJozwiak/statu ... 8525047809
Shummi_1925
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Shummi_1925 »

mischko
С аналогией понятно. тяжело не согласится. Но только кажется что второй студент, не на лабораторных сидит, а заборы красит, и ходит в кружок поет "Интернационал"(Гимн Украины) и т.д. И тут мне кажется, даже соседний продавец мобилок, может выглядеть пристойнее :-)
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Shummi_1925 писав:mischko
С аналогией понятно. тяжело не согласится. Но только кажется что второй студент, не на лабораторных сидит, а заборы красит, и ходит в кружок поет "Интернационал"(Гимн Украины) и т.д. И тут мне кажется, даже соседний продавец мобилок, может выглядеть пристойнее :-)
Так, є й такі. І через те, що вони це роблять з пристрастю екзгібіціоніста - їх більше помічають і по ним судять увесь наш єврооптимістичний прошарок суспільства.
Шкода.
vito
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення vito »

artml писав:
mischko писав:Які там поправки написані під Україну?
Однозначно видається, що ось ця:
[...] a set of guarantees and measures to protect human rights and fundamental freedoms, which were used to assess the appropriateness of a visa exemption, granted as a result of a successful conclusion of a visa liberalisation dialogue, continue to be fulfilled over time, the Commission should monitor the situation in the third countries concerned, and regularly report to the European Parliament and the Council
та у іншому місці
The Commission shall monitor the continuous fulfilment of the specific criteria as referred to in Article -1 which were used to assess the appropriateness of a visa liberalisation [...] shall report regularly to the European Parliament and to the Council at least once a year, or more frequently when necessary [...] Where a report of the Commission shows that one or more of the specific criteria is no longer fulfilled in relation to a particular third country this shall be equivalent to a notification made pursuant
І ось ця:
a substantial increase in the number of nationals of that third country refused entry or [...]
vito писав:P.S.
suspension mechanism принят ни под какую-то конкретную страну, а, гипотетически, под все "безвизовые страны", но в первую очередь под страны с повышенными/неизведанными рисками: как недавно "обезвизанных" Зап.Балкан и Молдовы, так и для кандидатов на "безвиз" в ближайшем будущем (Грузия, Украина, Косово, Турция).
Чтобы уже закрыть дискуссию на тему "под какую конкретную страну принят suspension mechanism?" - посмотрите на произнесенное Европарламентариями на дебатах - в частности, на мотивацию тех, чьи фракции голосовали "против" suspension mechanism:
http://www.europarl.europa.eu/plenary/e ... ailBy=date

"против" suspension mechanism проголосовали как левые ( GUE-NGL + "зеленые"/Greens/Verts), так и крайне правые (EFDD + ENF);
при этом:

* левые ( GUE-NGL + "зеленые"/Greens/Verts) голосовали "против" suspension mechanism, мотивируя тем, что suspension mechanism усложнит гражданам Грузии и Украины поездки в ЕС;
(а они/левые поддерживают Грузию и Украину)

* а крайне правые (EFDD + ENF) голосовали "против" suspension mechanism, мотивируя тем, что ... (wait for it) suspension mechanism упростит принятие ЕС безвиза для граждан Грузии и Украины;
(а они/кр.правые-евроскептики категорически против Грузии и Украины (впрочем, так же, как и против всех чужеземцев))

P.S.
"Мораль сей басни такова...":
Будет от suspension mechanism хуже или лучше для Украины - этого еще и сами Европарламентарии точно не знают ;)
"Истина где-то посередине" ( (С) Конфуций)
Востаннє редагувалось 15 грудня 2016, 17:41 користувачем vito, всього редагувалось 8 разів.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

vito писав:
P.S. "Мораль сей басни такова..." ;)
Ну якщо вже євродепутати не можуть розібратись в своїх власних поправках на чию вони користь, то що вже нам тут писати.
Але однозначно, що це удар по репутації євробюрократів серед пересічних українців.

Вони не розуміють, що в Україні їх цінили більше, ніж власні виборці в Європі (а тут євродепутатів не дуже цінятЬ, це ж не повноцінний парламент, бо не має власної законодавчої ініціативи).
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей