Війна і авіація

Загальний авіафорум
Igoresha
A380
Контактна інформація:

Re: Війна і авіація

Повідомлення Igoresha »

Ознаки збідніння мені не приходиться шукати - відчуваю на власній шкурі, у кого заробітна плата не сильно змінилася з часів 2022 року, на відміну від купівельної спроможності цієї суми, яку отримую.
Зменшення територій і населення - безперечно. Але не особливо аеропортів. Звісно, пошкоджені багато (якщо не всі), але все йде до того, що лінія може заморозитися на поточному рівні. На новоокупованих територіях немає жодного аеропорта, які активно використовувалися до повномасштабного вторгнення. Маоріуполь, звісно, був перспективним точки зору розвитку. Але це тільки перспективи.

Щодо трафіку мігрантів, європейців і так далі - безперечно, це буде. Але анонсів різних лоу костів було так багато, що я дуже сумніваюсь, що така кількість місць може бути задоволена тільки зовнішнім потоком, а не потоком з України. Безперечно, українці продовжать подорожувати. Але суб'єктивно анонсовано надто багато. (на додачу до повернення Скайапа і Біз, які точно так же захочуть урвати шмат ринку)
chukinson
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення chukinson »

Глянув на результат 2025 аеропортів Варшави, Будапешта, Кишиніва.. Якщо відкриють рух з України то у них буде "велика депресія". ІМХО: будуть вставляти палки в колеса як тільки зможуть.
krelk
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення krelk »

Igoresha писав: Сьогодні, 14:07 Ознаки збідніння мені не приходиться шукати - відчуваю на власній шкурі,
можливо, це лише упередження виживання. Навіть не буду аргументувати авторинком чи кошиками в супермаркетах.
Достатньо глянути доступність квитків УЗ на співставних з авіацією маршрутах - 50-110 євро OW (певна річ, що УЗ з багажем, але все ж таки)

Igoresha писав: Сьогодні, 14:07 лінія може заморозитися на поточному рівні.
Якщо корейський сценарій, то мінус Херсон.
Харків і Дніпро хз, треба кликати знавців гліссад.

Якщо лінія по Дніпру, лишиться Одеса і карпатські аеропорти, Київ хз.

А ще ж є грузинський сценарій і сценарій Трампа, де ще невідомо, чиї лоукостери зайдуть. І чи зайдуть в SIP (аннексирован Россией) та DOK.

Хоч як шкуру ведмедя не ділити, авіація відновиться в суттєвих об'ємах.
Глянув на флайтконекшн усілякі Малі-Сомалі - літають, як мінімум, в Дубай-Стамбул. У нас буде краще в усіх сенсах.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей