і наявності авіакомпаній в GDS, котрими користуються агенства і ресурси, що обслуговують великий і середній частково бізнес. і можливість прийому корп.карт, в т.ч. AMEX, discovery. насправді мало просто "бути" на напрямку, для бізнеса важлива наявність відповідної back-end інфраструктури у компанії для розрахунків і тд. для візза ніхто не буде свій корпоративний travel portal і travel policy міняти щоб була можливість оплатити "priority seat and boarding" (тому шо тоді тре якось так прописувати що таке можна для лоукоста, а для класика вже не можна і тд). а в тих компаніях де бронюваннями займаються окремі "дєвачкі", то я просто прагну подивитися на маркетингову кампанію, що змусить їх для когось забукувати візз)))khai писав:Вообще вопрос в готовности Визза раскручивать направление Киев-Москва.
В Европе много бизнес пассажиров пересаживаются но лоу-косты. У визза хороший уровень сервиса, а отсутствие мест при регистрации спокойно решается priority. При наличии рекламы можно самолёт целый день гонять туда-обратно. Прямой пассажиропоток есть, а даже бизнес-пассажиры всегда рады экономии. Но нужно приучить бизнес-пассажиров летать лоукостом, что потребует времени и денег
я навіть не кажу про програми лояльності для корпоративних клієнтів, чим невеликі частоподорожуючі фірми, я впевнений, радо користуються.
більш того, якщо чесно, то коли різниця на RT в $100, то реально нікому з бізнеса до цього справи нема. а кому є, ті компанії не літають.
так шо з урахуванням вищенаписаного, хіба шо приватні підприємці можуть цим скористатися зі сторони "бізнесу" імхо.