Ну в Харькове такие в Белгород шныряютRainbow писав:Не перебільшуєте. Ті хто мають прописку до 20 км., регулярно скупоювуються у Польщі, Угорщині, Румунії..

Ну в Харькове такие в Белгород шныряютRainbow писав:Не перебільшуєте. Ті хто мають прописку до 20 км., регулярно скупоювуються у Польщі, Угорщині, Румунії..
Им тоже спецвизы давать будут )uahero писав: Ну в Харькове такие в Белгород шныряют
Славабогу не надо виз покаAlexK писав:Им тоже спецвизы давать будут )uahero писав: Ну в Харькове такие в Белгород шныряют
Только толку....uahero писав:Славабогу не надо виз покаAlexK писав:Им тоже спецвизы давать будут )uahero писав: Ну в Харькове такие в Белгород шныряют
я знаю що Угорщина раніше теж такі візи (шопінгові) видавала. Як з цим зараз - не знаю, але це можна було знайти на сайті консульстваpopTAB писав:Тут є два варіанти: TaxFree або товар куплений по іменній кредитці.
Думаю треба уточнити в посольстві, що вони мають на увазі під іменним чеком.
Мене більше цікавить, якщо я мав річну їх бізнес-візу і припрусь з іменним чеком на товар, куплений в польщі на період дії бізнес-візи, то мені відкриють на 7 днів, чи можу розраховувати на довготермінову шоппінг візу?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість