А что за курс такой скакнул? Крона к Гривне?
Странно, всегда покупал билеты на сайте Аэрофлота украинской картой, и всё работало.Гость писав:Правда сайт Аэрофлота гавно, не воспринимает украинскую кредитку, хоть и мастер-платина, зато покупка через греческого посредника, прошла почти идеально.
http://www.skyways.se/en/Book-flight/ne ... ew-owners/Skyways continues with new owners
Press release 2010-12-20
Skyways continues operation with new international owners
Avia Express AB has been acquired by the asset management company Manswell Enterprises Limited and secured financing for the continued commercial operation of Avia Express under the brand Skyways. Owners controlling ¾ of Manswell also control Portuguese company Goiania Comercio E Servicos Internaçionais Lda, which is a lease company that owns 60 jet aircrafts. The new owners have the ambition to take Avia Express AB into a first class operator under the Skyways brand.....
Курс акций Скайвэйз имелся в виду. Что это САС пора давить?uahero писав: Было бы интересно - пусть потягаются с НорвижиномДа и САС надо уже здавить давно. Буду в Дании на следующей неделе - будет что обсудить
А что за курс такой скакнул? Крона к Гривне?
відколи ембріони стоять, регіональні рейси виконують 2 борта ан 148 + пару 737, нагрузка нереальна...popTAB писав:невже ця фаршовозка витримує таку назгрузку
Rainbow писав:По моєму відра лише ставлять.
я помню у свій час Сааб зеелним відром назвав, так воно після того і повелось. ну кльово, давайте робити ребрендінг. може якийсь конкурс треба зробити? ну типу там, на кращий логотип чи слоган. шо скажуть панове начальство форуму?Rainbow писав:Так я і казав)
Знущається, мабуть, ДП "Антонов", бо екіпажі - його разом з літаком за вет-лізом. Очевидно, у "Антонова" лавка запасних закоротка. Може, запустять тренажер, надолужать....Pan Am писав:вчора даним бортом UR-NTC An-148B летів з Києва до Івано-Франківська, сьогодні дивлюсь вже тестують на низьких висотах, стюард реально під час перельоту дрімав, жалівся що це 7 рейс за день без зміни екіпажу, 5 годин відпочинку і зранку знову на Київ, отак дядя Коломойський знущається над персоналом...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість