погода и авиакоридоры это бонусы премиум подписки на флайтрадаре?popTAB писав:тоді вже краще так разом з погодою
Flight Radar 24 (FR24)
Re: Flight Radar 24 (FR24)
угу, або для фідерів даних.Dr. K писав:погода и авиакоридоры это бонусы премиум подписки на флайтрадаре?popTAB писав:тоді вже краще так разом з погодою
Лайвхак: достстньо 2 борта зловити і тиждень преміуму в кармані

Судячи з табло аеропорту, летить в Дублін.Alexus писав:Подрабатывает)
UKKV1 - осьUR5XCS писав:Цікаво,хтож цей "перехоплювач" F-UKKV1
Доречі, а який нижній кордон в радару? Я маю наувазі чи немає перешкод локальних біля самої антени в напрямку горизонту?
Просто цікаво яка мінімальна висота прийому бортів буде з радаром в Коростені. До цього часу мінімальна висота була в районі 12-13 кфутів в районі Олевська-Білокорович
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Губляться літаки над Київом на висоті близько 1000 метрів.(синім на діаграмі)KKS писав:UKKV1 - осьUR5XCS писав:Цікаво,хтож цей "перехоплювач" F-UKKV1
Доречі, а який нижній кордон в радару? Я маю наувазі чи немає перешкод локальних біля самої антени в напрямку горизонту?
Просто цікаво яка мінімальна висота прийому бортів буде з радаром в Коростені. До цього часу мінімальна висота була в районі 12-13 кфутів в районі Олевська-Білокорович
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
хм - новая авиакомпания flyone - а своих самолётов нехватает чтоли на дублин?Alexus писав:Подрабатывает)
вечерний мау из киева прилетел в кишинёв, и затем сделал рейс в дублин и обратно , и с утра как обычно в киев ?
1000 метрів гуд, але от берізка в бік Олевська не гудUR5XCS писав:Губляться літаки над Київом на висоті близько 1000 метрів.(синім на діаграмі)KKS писав:UKKV1 - осьUR5XCS писав:Цікаво,хтож цей "перехоплювач" F-UKKV1

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Прикольно, якщо ще й Тернопіль відновиться
Ну хочуть же після Рівного і Кривого Рогу, ще запустити чартери з Тернополя, Хмельницького і Житомира, хоча мало віриться
Пока ВВП на душу населения будет на уровне Конго и Никарагуа, шансы на открытие близки к нулю.mischko писав:Прикольно, якщо ще й Тернопіль відновиться
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Ну от я відкрив flightradar24 і подививсь на кільскість внутрішніх рейсів між 2 аеропортами в Конго (той, що Республіка Конго).jores писав:Пока ВВП на душу населения будет на уровне Конго и Никарагуа, шансы на открытие близки к нулю.mischko писав:Прикольно, якщо ще й Тернопіль відновиться
PNR - BZV - 12 рейсів учора від 5 різних а/к. Я розумію, що там окрім як літаком інакше нікуди не дістанешся, бо ні залізниці, ні доріг нормальних. Але все ж...
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Антоновці у мене від 6 до 11 тис ходять,вчора був 178-й.1000 метрів гуд, але от берізка в бік Олевська не гуд. Треба щоб антоновці полетіли в тестову зону на малих висотах - був би гарний тест-драйв
До 1000 футів геть погано,немає низько пролітаючих...
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Гроза и молния,ливеньbalchyk писав:wtf?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей