Як найскоріше можна проплатити переліт. Терміново

Загальний авіафорум
ZDF
Airbus A318
Контактна інформація:

Re: Як найскоріше можна проплатити переліт. Терміново

Повідомлення ZDF »

NAU писав:
dubno писав:4. якщо є офіс КийАвіа у місті, то можна через них. Але скільки вони беруть за "послуги", не знаю.
когда то звонил в колл-центр Визз, по поводу оплаты в кийавиа, так мне ответили, что там вам точно никто не поможет и туда ити не надо. - возможно,как всегда копметенции у отряда, сидящих в колл центре, маловато. Думаю надо уточнять в самом офисе Кийавиа.
NAU писав:
dubno писав:4. якщо є офіс КийАвіа у місті, то можна через них. Але скільки вони беруть за "послуги", не знаю.
когда то звонил в колл-центр Визз, по поводу оплаты в кийавиа, так мне ответили, что там вам точно никто не поможет и туда ити не надо. - возможно,как всегда копметенции у отряда, сидящих в колл центре, маловато. Думаю надо уточнять в самом офисе Кийавиа.
Дивно. А я сьогодні двзонив в кол-центр, мені сказали що можна і через каси Кийавіа. Навіть дали адреси. Я одразу ж перезвонив до найближчого до мене відділення, вони сказали що дійсно можна через них зробити е-ticket на віз. Тільки от незадача, зайшовши на сайт до них не знайшов там в списку wizz.....
leopolis
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення leopolis »

Ось вам відповідь на Ваше питання, зі 100% вирішенням проблеми, оскільки провірено на власному досвіді.
Підіть до будь-якого відділення Unicredit банку. Оформіть за 10 хв. миттєву Visu Electron. Там же у відділенні через депозитний термінал покладіть на карту потрібну суму (гроші зарахуються миттєво) і букайте візейр. Крапка.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

У них на сайті амадеус, куди візз не вносить інформацію.

В офісах продадуть, накинувши так не слабо до вартості :o
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

popTAB писав:У них на сайті амадеус, куди візз не вносить інформацію.

В офісах продадуть, накинувши так не слабо до вартості :o
вже купував?
звідкіля такий висновок
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

popTAB писав:Хрівняли #$@ з пальцем!
З яких це пір квиток в дилера став дешевшим за квиток на сайті авіакомпанії?
Дилер по вашому повинен Божим духом жити, чи авіакомпанія знижку/відкат за "гарні очі" дасть?

Єдиний раз, коли я бачив що квиток був дешевшим через "лєвий сайт", ніж у рідної авіакомпанії, це коли іде мова про великі суми та грають роль різниці курсів.
Я несколько раз покупал билеты на рейсы Днепроавиа через сайт аэросвит и МАУ. Выходило дешевле :) Сам так и не понял почему.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

khai писав:
Дилер по вашому повинен Божим духом жити, чи авіакомпанія знижку/відкат за "гарні очі" дасть?

Єдиний раз, коли я бачив що квиток був дешевшим через "лєвий сайт", ніж у рідної авіакомпанії, це коли іде мова про великі суми та грають роль різниці курсів.
Я несколько раз покупал билеты на рейсы Днепроавиа через сайт аэросвит и МАУ. Выходило дешевле :) Сам так и не понял почему.
Не плутайте! Тут зовсім інша історія. Ви купуєте квитки різних авіакомпаній. МАУ/ВВ купили блок місць в Дніпрів і продають як їм вигідно, а Дніпри продають свої місця як їм вигідно.
Якщо ВВ пускає квитки з їх блоку в крейзі - це не означає що Дніпри мають також скидати ціну.

От спробуйте купити квиток на expedia.com дешевше за aerosvit.ua на один і той же рейс за кодом :)
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

popTAB писав:
khai писав:

Не плутайте! Тут зовсім інша історія. Ви купуєте квитки різних авіакомпаній. МАУ/ВВ купили блок місць в Дніпрів і продають як їм вигідно, а Дніпри продають свої місця як їм вигідно.
Якщо ВВ пускає квитки з їх блоку в крейзі - це не означає що Дніпри мають також скидати ціну.

От спробуйте купити квиток на expedia.com дешевше за aerosvit.ua на один і той же рейс за кодом :)
Я честно говоря особо не искал. Но крупные конторы по продаже билетов декларируют, что у них есть специальные "скрытые тарифы" авиакомпаний. Вроде как авиакомпании им предоставляют спец. скидки за то что они продают большой объём. По крайней мере во всех других сферах бизнеса это есть.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей