Международные авиалинии Украины МАУ (PS)

romadgan
Airbus A318
Контактна інформація:

Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)

Повідомлення romadgan »

Это лоукост тариф, по этому я думаю что покупка только на сайте МАУ?
Andrii P
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Andrii P »

АндрейМ писав:
Olek писав: МАУ уже давно позволяет выбрать место на сайте во время покупки
Я об этом знаю. Сайт МАУ не позволяет (а) посмотреть свое бронирование, (б) выбрать место после покупки, (в) выбрать место или оплатить любую другую услугу, например, заказать питание, если билет оформлен не на бланке МАУ - все это сайт КЛМ позволяет. Кроме того, выбрать места повышенного комфорта у МАУ можно только в аэропорту (с походом в кассу). На борту я отличий между МАУ и КЛМ не вижу, а, вот, в плане сайта и его возможностей у МАУ мало что поменялось за последние лет 15. К большому сожалению.
Ви самі скільки переваг назвали. А у літаку КЛМ також є різниця-гаряча їжа та вино(для мене не дуже важливо, але це плюс) ,відстань між рядами(це важливо) та персонал який не відповідає питаннями на питання.По сайту МАУ абсолютно згоден з Вами.
Собакевич
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Собакевич »

Это лоукост тариф, по этому я думаю что покупка только на сайте МАУ?
Тогда да, налох на украинскость придется уплатить.
maxgalkov
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення maxgalkov »

Вечірній Київ-Чернівці теж переводять на більший Е190, натомість денний прибрали зовсім
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Sentry писав:Потому что есть Хюндай и МоторСич, которые отлично справляются?
можна я відповім повторно, та картинкою:
Capture.JPG
Victor H
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Victor H »

До речі, вперше бачу чебурашку на цьому рейсі. Переважно Ан-140 або Ан-24 літає.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Бував чебурашка, але дуже рідко ...
Sentry
модератор
Контактна інформація:

Повідомлення Sentry »

popTAB писав:
Sentry писав:Потому что есть Хюндай и МоторСич, которые отлично справляются?
можна я відповім повторно, та картинкою:
Capture.JPG
Между прочим, есть люди, готовые платить дополнительно за такой опыт. Так что им нужно рекламировать подобные рейсы.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

от нехай собі ці люди фрахтують це задоволення і отримують задоволення від перельоту вантажним літаком. а бізнес-пакс, який летить в Жуляни p2p хотів би хоча б ATR-72 яким колись балував UT-UA
dimentiy
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення dimentiy »

По поводу ATR72 люто плюсую.
syxiv_dan
A380
Контактна інформація:

Повідомлення syxiv_dan »

maxgalkov писав:Вечірній Київ-Чернівці теж переводять на більший Е190, натомість денний прибрали зовсім
теж чув про це. Вже є якісь підтвердження? відколи переводять на Е190?
Pan Am
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Pan Am »

syxiv_dan писав:
maxgalkov писав:Вечірній Київ-Чернівці теж переводять на більший Е190, натомість денний прибрали зовсім
теж чув про це. Вже є якісь підтвердження? відколи переводять на Е190?
З початком зимової навігації в розкладі Е190...
el ucranio
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення el ucranio »

Вперше буду летіти МАУ з квитком на бланку іншої авіакомпанії. Відповідно, on-line check-in неможливий. Подзвонив на call center МАУ, дівчина після 15 хвилин випитування у мене різної інформації радісно повідомила, що вона порадилася, і їй підтвердили, що реєстрація для мене можлива лише в аеропорту. Fine, але не хотілось би сидіти на місці посередині. Отримав відповідь, що нічим тут допомогти не може - реєстрація і вибір місця лише на стійці.
Враховуючи те, що дівчина не здалася мені дуже компетентною, є питання - чи є якась можливість заздалегідь зареєструватися на рейс чи хоча б забронювати місце у салоні, якщо квиток випущений не МАУ?
АндрейМ
A380
Контактна інформація:

Повідомлення АндрейМ »

el ucranio писав:Вперше буду летіти МАУ з квитком на бланку іншої авіакомпанії. Відповідно, on-line check-in неможливий.
Это по какой причине регистрация онлайн будет недоступна? Все Вам будет доступно (если рейс под кодом МАУ). Даже если рейс не под кодом МАУ, то для некоторых кодшеров (например, AF*PS) регистрация все равно доступна.
Sentry
модератор
Контактна інформація:

Повідомлення Sentry »

Попробуйте все-таки зарегистрироваться на рейс на сайте МАУ, там есть просто по имени\фамилии и откуда\куда рейс. Вдруг получится. Если не получится - напишите им в поддержку в Фейсбук, уверен, техническая возможность закрепить место есть, возможно пойдут на встречу.
АндрейМ
A380
Контактна інформація:

Повідомлення АндрейМ »

Sentry писав:Попробуйте все-таки зарегистрироваться на рейс на сайте МАУ, там есть просто по имени\фамилии и откуда\куда рейс. Вдруг получится. Если не получится - напишите им в поддержку в Фейсбук, уверен, техническая возможность закрепить место есть, возможно пойдут на встречу.
Если речь всего лишь о бланке другй а/к, то никаких проблем нет. Если рейс под кодом другой а\к, то онлайн чекин может не сработать.
el ucranio
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення el ucranio »

Вибачте за неповну інформацію - квиток на бланку SN і рейс під кодом SN. Онлайн реєстрацію на сайті намагався пройти і за кодом бронювання, і за номером авіаквитка, і за рейсом - в усіх випадках з'являлося повідомлення, що такого бронювання не знайдено.
Дякую за поради.
АндрейМ
A380
Контактна інформація:

Повідомлення АндрейМ »

el ucranio писав:Вибачте за неповну інформацію - квиток на бланку SN і рейс під кодом SN. Онлайн реєстрацію на сайті намагався пройти і за кодом бронювання, і за номером авіаквитка, і за рейсом - в усіх випадках з'являлося повідомлення, що такого бронювання не знайдено.
Дякую за поради.
Тут, к сожалению, советов нет - с SN*PS рейсом ничего не получится. Вам только в аэропорту регистрироваться.

Вы можете пробовать (ченее, чем за 24 часа), или напишите им в ФБ - мне как-то места в подобной ситуации закрепили (и, по-моему, тоже был рейс под кодом SN).
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

АндрейМ писав:
el ucranio писав:Вибачте за неповну інформацію - квиток на бланку SN і рейс під кодом SN. Онлайн реєстрацію на сайті намагався пройти і за кодом бронювання, і за номером авіаквитка, і за рейсом - в усіх випадках з'являлося повідомлення, що такого бронювання не знайдено.
Дякую за поради.
Тут, к сожалению, советов нет - с SN*PS рейсом ничего не получится. Вам только в аэропорту регистрироваться.

Вы можете пробовать (ченее, чем за 24 часа), или напишите им в ФБ - мне как-то места в подобной ситуации закрепили (и, по-моему, тоже был рейс под кодом SN).
Доречі, хотів би дійсно похвалити ФБ МАУ. Оперативно відповідають і допомагають.
makor
модератор
Контактна інформація:

Повідомлення makor »

У МАУ хоть багаж можно оплатить онлайн, даже если билет у агентов куплен. У Чехов сайт работает только со своими бронями а багаж только наличными в кассе по цене на 10 евро дороже. Тоесть как перед вылетом в аэропорту оплатить
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість