Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Это лоукост тариф, по этому я думаю что покупка только на сайте МАУ?
Ви самі скільки переваг назвали. А у літаку КЛМ також є різниця-гаряча їжа та вино(для мене не дуже важливо, але це плюс) ,відстань між рядами(це важливо) та персонал який не відповідає питаннями на питання.По сайту МАУ абсолютно згоден з Вами.АндрейМ писав:Я об этом знаю. Сайт МАУ не позволяет (а) посмотреть свое бронирование, (б) выбрать место после покупки, (в) выбрать место или оплатить любую другую услугу, например, заказать питание, если билет оформлен не на бланке МАУ - все это сайт КЛМ позволяет. Кроме того, выбрать места повышенного комфорта у МАУ можно только в аэропорту (с походом в кассу). На борту я отличий между МАУ и КЛМ не вижу, а, вот, в плане сайта и его возможностей у МАУ мало что поменялось за последние лет 15. К большому сожалению.Olek писав: МАУ уже давно позволяет выбрать место на сайте во время покупки
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Тогда да, налох на украинскость придется уплатить.Это лоукост тариф, по этому я думаю что покупка только на сайте МАУ?
Вечірній Київ-Чернівці теж переводять на більший Е190, натомість денний прибрали зовсім
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
можна я відповім повторно, та картинкою:Sentry писав:Потому что есть Хюндай и МоторСич, которые отлично справляются?
До речі, вперше бачу чебурашку на цьому рейсі. Переважно Ан-140 або Ан-24 літає.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Бував чебурашка, але дуже рідко ...
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Между прочим, есть люди, готовые платить дополнительно за такой опыт. Так что им нужно рекламировать подобные рейсы.popTAB писав:можна я відповім повторно, та картинкою:Sentry писав:Потому что есть Хюндай и МоторСич, которые отлично справляются?
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
от нехай собі ці люди фрахтують це задоволення і отримують задоволення від перельоту вантажним літаком. а бізнес-пакс, який летить в Жуляни p2p хотів би хоча б ATR-72 яким колись балував UT-UA
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
По поводу ATR72 люто плюсую.
теж чув про це. Вже є якісь підтвердження? відколи переводять на Е190?maxgalkov писав:Вечірній Київ-Чернівці теж переводять на більший Е190, натомість денний прибрали зовсім
- Pan Am
- Airbus A340
- Контактна інформація:
З початком зимової навігації в розкладі Е190...syxiv_dan писав:теж чув про це. Вже є якісь підтвердження? відколи переводять на Е190?maxgalkov писав:Вечірній Київ-Чернівці теж переводять на більший Е190, натомість денний прибрали зовсім
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Вперше буду летіти МАУ з квитком на бланку іншої авіакомпанії. Відповідно, on-line check-in неможливий. Подзвонив на call center МАУ, дівчина після 15 хвилин випитування у мене різної інформації радісно повідомила, що вона порадилася, і їй підтвердили, що реєстрація для мене можлива лише в аеропорту. Fine, але не хотілось би сидіти на місці посередині. Отримав відповідь, що нічим тут допомогти не може - реєстрація і вибір місця лише на стійці.
Враховуючи те, що дівчина не здалася мені дуже компетентною, є питання - чи є якась можливість заздалегідь зареєструватися на рейс чи хоча б забронювати місце у салоні, якщо квиток випущений не МАУ?
Враховуючи те, що дівчина не здалася мені дуже компетентною, є питання - чи є якась можливість заздалегідь зареєструватися на рейс чи хоча б забронювати місце у салоні, якщо квиток випущений не МАУ?
Это по какой причине регистрация онлайн будет недоступна? Все Вам будет доступно (если рейс под кодом МАУ). Даже если рейс не под кодом МАУ, то для некоторых кодшеров (например, AF*PS) регистрация все равно доступна.el ucranio писав:Вперше буду летіти МАУ з квитком на бланку іншої авіакомпанії. Відповідно, on-line check-in неможливий.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Попробуйте все-таки зарегистрироваться на рейс на сайте МАУ, там есть просто по имени\фамилии и откуда\куда рейс. Вдруг получится. Если не получится - напишите им в поддержку в Фейсбук, уверен, техническая возможность закрепить место есть, возможно пойдут на встречу.
Если речь всего лишь о бланке другй а/к, то никаких проблем нет. Если рейс под кодом другой а\к, то онлайн чекин может не сработать.Sentry писав:Попробуйте все-таки зарегистрироваться на рейс на сайте МАУ, там есть просто по имени\фамилии и откуда\куда рейс. Вдруг получится. Если не получится - напишите им в поддержку в Фейсбук, уверен, техническая возможность закрепить место есть, возможно пойдут на встречу.
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Вибачте за неповну інформацію - квиток на бланку SN і рейс під кодом SN. Онлайн реєстрацію на сайті намагався пройти і за кодом бронювання, і за номером авіаквитка, і за рейсом - в усіх випадках з'являлося повідомлення, що такого бронювання не знайдено.
Дякую за поради.
Дякую за поради.
Тут, к сожалению, советов нет - с SN*PS рейсом ничего не получится. Вам только в аэропорту регистрироваться.el ucranio писав:Вибачте за неповну інформацію - квиток на бланку SN і рейс під кодом SN. Онлайн реєстрацію на сайті намагався пройти і за кодом бронювання, і за номером авіаквитка, і за рейсом - в усіх випадках з'являлося повідомлення, що такого бронювання не знайдено.
Дякую за поради.
Вы можете пробовать (ченее, чем за 24 часа), или напишите им в ФБ - мне как-то места в подобной ситуации закрепили (и, по-моему, тоже был рейс под кодом SN).
Доречі, хотів би дійсно похвалити ФБ МАУ. Оперативно відповідають і допомагають.АндрейМ писав:Тут, к сожалению, советов нет - с SN*PS рейсом ничего не получится. Вам только в аэропорту регистрироваться.el ucranio писав:Вибачте за неповну інформацію - квиток на бланку SN і рейс під кодом SN. Онлайн реєстрацію на сайті намагався пройти і за кодом бронювання, і за номером авіаквитка, і за рейсом - в усіх випадках з'являлося повідомлення, що такого бронювання не знайдено.
Дякую за поради.
Вы можете пробовать (ченее, чем за 24 часа), или напишите им в ФБ - мне как-то места в подобной ситуации закрепили (и, по-моему, тоже был рейс под кодом SN).
У МАУ хоть багаж можно оплатить онлайн, даже если билет у агентов куплен. У Чехов сайт работает только со своими бронями а багаж только наличными в кассе по цене на 10 евро дороже. Тоесть как перед вылетом в аэропорту оплатить
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість