Аэропорт Харьков (IATA: HRK)

Alександр
A380

Re: Аэропорт Харьков (IATA: HRK)

Повідомлення Alександр »

Это я понял.)) Но и в Харькове можно находиться в позитивном настроении
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

Rel писав:И тогда вы вернётесь жить в Харьков? А то так легко быть позитивно настроенным живя в Амстердаме.
А яке це має значення хто де живе?
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Rel писав:Да я не вам. У Mishko в подписи AMS. Вы просто быстрее на секунду ответили )
я уже 7+ років тут живу. Переїздити кудись (нехай і в рідні краї) для мене означає починати все спочатку.
А в тому віці (коли відкриється ст. м. Аеропорт) - так тим більше.
Rel
A380

Повідомлення Rel »

jurkok писав:А яке це має значення хто де живе?
Большое значение. Эмигранты через год-два освоившись на месте, как я заметил, меняются в лучшую сторону - начинают позитивно смотреть на вещи, улыбаться, строить далеко идущие планы, а нелюбовь страны, с которой убегали сменяется патриотизмом и мыслями, что раз у них там всё отлично, то и здесь всё как минимум очень хорошо.
Посмотрите хотя бы пару десятков видео на youtube от людей уехавших в Австралию, Штаты, Канаду, Португалию и даже Польшу. Особенно интересно смотреть в динамике, как например, у Андрея EmigrantVideo.
Igoresha
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Igoresha »

Rel писав:Большое значение. Эмигранты через год-два освоившись на месте, как я заметил, меняются в лучшую сторону - начинают позитивно смотреть на вещи, улыбаться, строить далеко идущие планы, а нелюбовь страны, с которой убегали сменяется патриотизмом и мыслями, что раз у них там всё отлично, то и здесь всё как минимум очень хорошо.
Посмотрите хотя бы пару десятков видео на youtube от людей уехавших в Австралию, Штаты, Канаду, Португалию и даже Польшу. Особенно интересно смотреть в динамике, как например, у Андрея EmigrantVideo.
Может быть. Но может быть проблема не в них тогда?
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Alександр писав:mischko, все верно. В Харькове на текущий момент лучший по соотношению цена-качество паркинг среди аэропортов Украины. И всего 10 евро за неделю
Дорого ... У Львові не повних 6є ;)
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Rel писав:
Большое значение. Эмигранты через год-два освоившись на месте, как я заметил, меняются в лучшую сторону - начинают позитивно смотреть на вещи, улыбаться, строить далеко идущие планы, а нелюбовь страны, с которой убегали сменяется патриотизмом и мыслями, что раз у них там всё отлично, то и здесь всё как минимум очень хорошо.
Є така фігня. Слушне зауваження. Але є й інше - коли приїздити в Україну після тривалої відсутності - то легше помітити позитивні зміни. Кожного разу помічаєш щось нове.
Крім того поїздивши світом починаєш розуміти, що деякі речі в Україні все ж таки комфортніші/кращі/доступніші, цього не розумієш, якщо крім України ніде не жив (туризм не рахується).
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Наверное Харьков потому не стал хнр, что харьковчане склонны аналитически подходить к любому вопросу, обдумывая и взвешивая))). Вот, тему парковки в HRK как раздули)))
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

mischko писав:
Rel писав:
Є така фігня. Слушне зауваження. Але є й інше - коли приїздити в Україну після тривалої відсутності - то легше помітити позитивні зміни. Кожного разу помічаєш щось нове.
Крім того поїздивши світом починаєш розуміти, що деякі речі в Україні все ж таки комфортніші/кращі/доступніші, цього не розумієш, якщо крім України ніде не жив (туризм не рахується).
Погоджуюсь. Єдине неприємне що є, так це редакція на нас(тих хто живе за кордоном). Відразу з'являються претензії в розмовах - поїхали з України, а тепер починайте нас вчити.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

jurkok писав:
Rel писав:страны, с которой убегали
Погоджуюсь. Єдине неприємне що є, так це редакція на нас(тих хто живе за кордоном). Відразу з'являються претензії в розмовах - поїхали з України, а тепер починайте нас вчити.
так, і якщо живеш за кордоном - то неодмінно "тікав"
Rel
A380

Повідомлення Rel »

Alександр писав:Наверное Харьков потому не стал хнр, что харьковчане склонны аналитически подходить к любому вопросу, обдумывая и взвешивая))). Вот, тему парковки в HRK как раздули)))
Не всегда. Вы были на ХФ? Пока не забанили всю вату, это был популярнейший форум с рекордом одновременного пребывания 44271 в 13м году, а теперь совсем сдулся. О чём это говорит?
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Rel писав:
Alександр писав:Наверное Харьков потому не стал хнр, что харьковчане склонны аналитически подходить к любому вопросу, обдумывая и взвешивая))). Вот, тему парковки в HRK как раздули)))
Не всегда. Вы были на ХФ? Пока не забанили всю вату, это был популярнейший форум с рекордом одновременного пребывания 44271 в 13м году, а теперь совсем сдулся. О чём это говорит?
московським ботам порізали бюджет?
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

mischko писав:
Rel писав:
московським ботам порізали бюджет?
YES
Rel
A380

Повідомлення Rel »

Я же говорю - побанили. Мне это говорит о том, что Харьков только чудом не стал ХНР.
Нас тут одновременно сидит 3-6 человек, а там сидело 30-44 тысячи! А теперь всего 1-3 тысячи.
Востаннє редагувалось 18 вересня 2017, 17:36 користувачем Rel, всього редагувалось 1 раз.
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

Rel писав:Я же говорю - побанили. Мне это говорит о том, что Харьков только чудом не стал ХНР.
Чомусь здавалось, що Харків, це освічене, інтелектуальне місто, з масою вузів і наукових установ, один з найбільших центрів книгодрукування в Україні. Там не могло бути інакше.
converj
A380
Контактна інформація:

Повідомлення converj »

Alександр писав: Вот, тему парковки в HRK как раздули)))
тема HRK вообще какая то флудильная ))
Отличная у нас парковка )) И аэропорт у нас отличный, жаль миллион в год пока не дают...
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

jurkok писав:
Rel писав:Я же говорю - побанили. Мне это говорит о том, что Харьков только чудом не стал ХНР.
Чомусь здавалось, що Харків, це освічене, інтелектуальне місто, з масою вузів і наукових установ, один з найбільших центрів книгодрукування в Україні. Там не могло бути інакше.
Ви з Rel плутаєте академічну грамотність з житейською. Ось недавно спіймали "успішного науковця" за організацію в Харкові диверсійної комірки в інтересах Мордору.

https://www.unian.ua/society/2139356-sb ... oskvi.html

Ви думаєте в ІДІЛ ідуть бедуїни з трьома класами освіти? Ні, там купа розумних людей, які виготовляють дрони, ведуть досить грамотну адміністративну роботу, в інформаційній війні не пасуть задніх. Тоталітарні ідеї (а "русскій мір" - це якраз така ідея) знаходять прихильників не лише серед бидла.
dimm1971

Повідомлення dimm1971 »

Я б не випромінював такого оптимізму щодо рідного міста. Харків не став ХНР тільки завдяки диву. І особисто я в 2017 році зустрічав стільки прихільників цієї зарази серед освічених людей, що досі моторошно. Вата нікуди не пішла і не змінилася.
dimm1971

Повідомлення dimm1971 »

converj писав: И аэропорт у нас отличный, жаль миллион в год пока не дают...
Наступного року повинно бути. Або через рік. До речі, я пам"ятаю коли новий термінал відкривали то казали, що мільон - це його межа. Це так?
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Не думаю, что миллион - это предел. Очень много времени аэропорт пустует, поскольку рейсов нет.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей