Аэропорт Харьков (IATA: HRK)

dimm1971

Re: Аэропорт Харьков (IATA: HRK)

Повідомлення dimm1971 »

Тому МАУ - наше всьо. Найкращій перевізник харків"ян до Європи на найближчі роки . :plane:
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Летайте Лотом
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Alександр писав:Летайте Лотом
нехай ЛОТ адекватний паспортний контроль спочатку зробить у себе в Варшаві ....
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Летайте Turkish, Atlas, Pegasus, Belavia
shushuair
A380
Контактна інформація:

Повідомлення shushuair »

dimm1971 писав:Тому МАУ - наше всьо. Найкращій перевізник харків"ян до Європи на найближчі роки . :plane:
ыыыыы))) согласно SKYTRAX 2-звёздочная АК, это вам не хухры мухры 8-)

для сравнения даже такие мегамонстры сервиса как S7, Air Arabia и Wizz Air 3-звёздочные :papuas:
dimm1971

Повідомлення dimm1971 »

Alександр писав:Летайте Лотом
Alександр писав:Летайте Turkish, Atlas, Pegasus, Belavia
Варшава як хаб поки слабкувата.
В Атласа з Харківа майже ніякої сітки далі немає.
Белавіа - це сидіти 5-8 годин в Мінську. В тій дирі і двох годин вистачить щоб дах поїхав. І за це щастя я повинен платити майже стільки, скільки бере МАУ за зручну годунну стиковку
Туркіши та пегасуси пропонують для харків"ян вкрай незручні стиковки, Або калатаєшся з 5 до 10 ранку в Сабісі перед цим не спавши всю ніч. Або вештаєшся 8 годин по Стамбулу. Це цікаво коли летиш перші п"ять разів, але потім....
Найзручніше - це МАУ. Але коли віддаєш за квиток до Берліну з рідного міста на 50 євро більше, ніж до цього віддав за політ з Берліну до Лос-Анджелесу, то якось закрадається думка що щось тут не те :grin:
Востаннє редагувалось 30 серпня 2017, 10:40 користувачем dimm1971, всього редагувалось 1 раз.
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Не нужно сравнивать Берлин с Харьковом. Это некорректно. Сравнивать Берлин корректно с Киевом, Москвой, Стокгольмом. Харьков корректно сравнивать с Дортмундом, Лейпцигом, Эссеном, Бременом, Ганновером, Дрезденом.
dimm1971

Повідомлення dimm1971 »

Я порівнюю ціни між польотом на 2000 км і на 10 000 км. І вважаю що 300-400 ойро як для польоту на 2000 км із стиковкою трошки overprised. Якщо б це був прямий рейс - жодних питань.
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Тоже нельзя сравнивать. Нужно понимать, за сколько до вылета вы покупали билеты, какие были даты, авиакомпании и пр.
Я, например, летел Запорожье-Маврикий-Запорожье через Стамбул за 500 евро, а сейчас он из Берлина стоит 1500.
Butabby
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Butabby »

Прокуратура области объявила подозрение еще трем сотрудникам отделения полиции в аэропорту "Харьков".
Правоохранители требовали у туристов из Турции взятки за беспрепятственное пересечение границы и пребывание в Украине. В случае неуплаты обещали проблемы в виде углубленных и длительных осмотров. По предварительным данным, по этой схеме правоохранители работали более полугода.
Во время обысков по месту работы и проживания фигурантов дела выявлено и изъято около 5 млн.грн.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

dimm1971 писав:Я порівнюю ціни між польотом на 2000 км і на 10 000 км. І вважаю що 300-400 ойро як для польоту на 2000 км із стиковкою трошки overprised. Якщо б це був прямий рейс - жодних питань.
ти ж наче адекватним був, навіщо скочуватись в логвинізм?
dimm1971

Повідомлення dimm1971 »

mischko писав:ти ж наче адекватним був, навіщо скочуватись в логвинізм?
Нє, я ж не кажу як деякі тут, що готовий літати з Харкова до Європи, за умови, що квиток коштуватиме не більше 100 ойро в обидва боки. Бо це анріал. Але і 400 з пересадкою - то дещо занадто. Хоча і добряче демонструє, яка то є діра те рідне місто. Незважаючи на титанічні старання мера та наявність аргентинського грілю та чурраско
dimm1971

Повідомлення dimm1971 »

Butabby писав: По предварительным данным, по этой схеме правоохранители работали более полугода.
Йой... :facepalm:
"па етой схємє" правохранітелі працюють з того самого моменту, як першій турок мав нещастя вийти в харківському аеропорту в 2011 році...
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

dimm1971 писав:
mischko писав:ти ж наче адекватним був, навіщо скочуватись в логвинізм?
Нє, я ж не кажу як деякі тут, що готовий літати з Харкова до Європи, за умови, що квиток коштуватиме не більше 100 ойро в обидва боки. Бо це анріал. Але і 400 з пересадкою - то дещо занадто. Хоча і добряче демонструє, яка то є діра те рідне місто. Незважаючи на титанічні старання мера та наявність аргентинського грілю та чурраско
ну, що значить занадто? Авіакомпанії собі у збиток возити не будуть. Якщо ніхто з європейських а/к окрім поляків не хоче літати в Харків, то це означає, що не набирається потоку на відкриття рейсу. І тут радіти треба, що хоч по 400 можна кудись полетіти, особливо якщо сам за цей переліт не платиш. Це ж не Дніпро, де не пускають в аеропорт чужих а/к. Хотіла би Люфтганза чи якісь там умовні чехи літати в Харків - їм би і килимок постелили, але не хочуть. Не бачуть тут ринку. Тому, ще раз - радій, що можеш за 400 полетіти.
dimm1971

Повідомлення dimm1971 »

Ага, тут патріоти міста три сторінки накатали, що і потік є, і показати європейцям шо є.. І звинуватили мене в нелюбові до Харкова.
Ну то згоден.. Буду радіти. Тим паче що ще років п"ять тому починати подорож до Європи з Харкова було якоюсь фантастикою або мажорством :grin:
Ех.. Є в мене мрія - Харків-Гановер від віззейра. Або Дортмунд. Може колись і доживу до такого.
artml
A380
Контактна інформація:

Повідомлення artml »

Думаю що ринок на європейські рейси в Харкові є — хтось же заповнює два щоденних 738 у МАУ, та й туркіші до Європи возять якусь частку. Люфти точно були б зручнішими за останніх суто географічно.

Та й Віззейр має знайти собі ринок. Я бачу на міських маршрутках рекламу явно заробітчанських бусів до Польщі — Познань 1500 гривень OW, Вроцлав 1200, Краків 1000, Варшава 900. Два-три рейси на тиждень з подібними цінами вочевидь будуть користуватися якимсь попитом.

Але ж «прифронтове» місто з усім пов‘язаним негативом, який треба подолати :(
ynguldyn
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення ynguldyn »

dimm1971 писав: Згоден на 100% за виключенням айтішних замовників. Велика купа з них зараз намагається Харків обминати. І до речі якщо всілякі старгороди та дачі можуть збентежити уяву місцевого жителя, то з власного досвіду, поводивши багато клієнтів по пафосним місцям можу сказати, що враження в буржуїв від них - на слабку троєчку. В основному претензії: дуже поганий сервіс, неякісна їжа, та вкрай зависокі ціни як для такого сервісу та їжі.
Я был один раз в Старгороде. Действительно не понял, о чем это оно. Пиво, конечно, приличное, но еда была ничем не выдающейся, плюс вокруг ходили музыканты и пели уголовное говно типа владимирского централа - просто потому что там вот такие посетители в основном сидели и соответственно заказывали.
Щодо презентації міста, то завдяки активній агітації колишньої братньої країни, та повній бездіяльності новою чесної влади, зокрема того ж Мінстеця, є ще одна проблема, з якою я зітнувся насамперед в Німеччині. Це коли бюргери на питання звідки ви кажуть "О! Харкіффф! Ja, ja, ми чули! Це там де повно наці з цього, як його, Азоффф. О , як ми вам співчуваємо. Ми знаємо як це погано жити під наці." про туристичні перспективи Харкова ще продовжувати?
Ну, за это нам все же нужно благодарить прежде всего самого Билецкого. Который, конечно, в тяжелые дни стране помог, но менее нацистом от этого не стал.

(От темы форума, однако, мы ушли слишком далеко. Думаю, достаточно.)
dimm1971

Повідомлення dimm1971 »

ynguldyn писав: Я был один раз в Старгороде. Действительно не понял, о чем это оно. Пиво, конечно, приличное, но еда была ничем не выдающейся, плюс вокруг ходили музыканты и пели уголовное говно типа владимирского централа - просто потому что там вот такие посетители в основном сидели и соответственно заказывали.
Так в Старгороді прокуратура та МВС - основний контингент відвідувачів. Іншого вони не слухають :grin:
artml писав:Думаю що ринок на європейські рейси в Харкові є — хтось же заповнює два щоденних 738 у МАУ, та й туркіші до Європи возять якусь частку.(
Там дуже широка географія польотів і дійсно той потік краще запускати через великий хаб, накшталт Київа чи Стамбулу. А от чи буде потік на той же Мюнхен чи Франкфурт - таки питання відкрите, судячи з довгих роздумів Люфтганзи.
Rel
A380

Повідомлення Rel »

Мы вчера с немцами сидели в пивоварне Гершир. Заведение на Салтовке, но известно на весь город.
Приехала в отпуск одноклассница жены со своим мужем "немцем" - он родился в Германии, в Дортмунде, в семье иммигрантов из Украины и России, поэтому хорошо говорит по-русски.
И после всего, что писали в этой теме мне было интересно у него спросить потверждения. И они нашлись.
Скажу, что я не понимаю такого туризма и отдыха, но они в день за эти две недели целыми днями посещали рестораны, кафе, клубы, квест-комнаты, театры. И им не надоело! - он в восторге от всего и нас звал на все оставшиеся дни куда-то ещё сходить.
Alександр писав:Берлинцу его 5000 ресторанов и 100500 клубов уже осточертели.
Это да. Некоторые немцы даже не были в своих Берлине, Мюнхене, Баден-Бадене. Но своих ресторанов они не в восторге. Говорят, их очень мало, они пафосные и дорогие, и далеко не все позволяют себе туда сходить. В остальных местах продают, в основном, чай/кофе/пиво, бургер и картошку фри - всё. Правда есть ещё китайские рестораны, итальянские и японской кухни. Но нет такого как у нас, что в одном месте и пиво, и бургеры, и суши, и пицца, и салат, и суп, и сырные шарики, и мясная тарелка - всё, что душе угодно и всё очень вкусно.
artml писав:І це ви тільки заклади хорошого рівня для людей заможних або просто солідних перерахували. А в нас ще ж для молоді та хіпстерів є чимало барів та пабів. Блек/Ред Дор, Курбас, Сокрафт, Порт, Зе Кітчен, Рібс та Бір, Виноград — аж нічим не поступляться нормальним європейськім пабам.
В точку. Немецкие гости посетили у нас целую кучу всего, особенно им понравились заведения на природе вроде Гражды, Наша Дача, Баден-Баден, Коста-Брава (который с авквапарком на берегу Печенежского водохранилища), 5 квест-комнат, театр 19, хатоб, концерт в Летопарке), и не было мест, которые бы им сильно не понравились! Ещё они в восторге от Москвич бар, Альтбир (который на Сумском рынке), Sky Lounge в palace отеле, Аргентина Гриль и Fat Gouse Pub.
dimm1971 писав:Хоча сервіс майже всюди на рівні європейського ганделика.
Можете не верить, но плохо он характеризовал как раз из, немецкие заведения. Говорит, что там тебя так, как здесь не обхаживают, даже салфеток на столе нет. Всегда тесно и скучно. А здесь все заведения большие, просторные, в некоторых живое пение, это для него дикость. Есть кальяны, и вообще всё есть, и всё дёшево.
dimm1971 писав:Там дуже широка географія польотів і дійсно той потік краще запускати через великий хаб, накшталт Київа чи Стамбулу. А от чи буде потік на той же Мюнхен чи Франкфурт - таки питання відкрите, судячи з довгих роздумів Люфтганзи.
Как раз хаб нам и нужен, только в Европе. Типа Мюнхена, Берлина, и желательно авиакомпании с немного другой географией, чем LOT и более низкими ценами.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Rel писав:со своим мужем "немцем" - он родился в Германии, в Дортмунде, в семье иммигрантов из Украины и России, поэтому хорошо говорит по-русски.
Це все пояснює.
Одразу скажу - я в Харкові тим самим займаюсь. І мені теж все подобається, окрім суші, ну яке може бути суші там, де
Rel писав:в одном месте и пиво, и бургеры, и суши, и пицца, и салат, и суп, и сырные шарики, и мясная тарелка - всё, что душе угодно
там все буде посередньої якості.

Ну і сумніваюсь, що німецькі німці чи голландські голландці підуть в Театр 19 - там же лише російською вистави. А квест-кімнат і в Європі навалом (і рідною для іноземців мовою).
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 2 гостей