Germanwings (4U)

Flying UA
Airbus A318
Контактна інформація:

Re: Germanwings (4U)

Повідомлення Flying UA »

перешлите это, пожалуйста, фрау Анжелике. могу и по-агл.написать. спасибо
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Flying UA писав:перешлите это, пожалуйста, фрау Анжелике. могу и по-агл.написать. спасибо
купував на Кельн-Катовіце карткою Віза Класік приватбанку. все пройшло - то літом 2008 було
ДВ це шо??? flydba???
Flying UA
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Flying UA »

...а в 2009 не працює! і телефони також. сьогодні спробував знову. в банках (2 із 3) кажуть, що навіть не тбачуть спроби зняти гроші з картки. скрін шот екрану зробив. людською мовою кажуть, що для завершення бронювання потрібно провести повну оплату, а з частковою - неможливо. що б це могло означати. зважаючі на мій досвід подорожей на 4 континенти, близбко 50 перельотів щорічно та срібні картки 2 альянсів - проблеми не в мені, а в сайті. ДВ - Джьорман Вінгс :)
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Flying UA писав:...а в 2009 не працює! і телефони також. сьогодні спробував знову. в банках (2 із 3) кажуть, що навіть не тбачуть спроби зняти гроші з картки. скрін шот екрану зробив. людською мовою кажуть, що для завершення бронювання потрібно провести повну оплату, а з частковою - неможливо. що б це могло означати. зважаючі на мій досвід подорожей на 4 континенти, близбко 50 перельотів щорічно та срібні картки 2 альянсів - проблеми не в мені, а в сайті. ДВ - Джьорман Вінгс :)
Schwaff Angelika <angelika.schwaff@germanwings.com>
напишіть коректно, зі скринами, англійською... додайте, що ви також збираєтесь звернутися до ЗМІ, щоб ті написали, які погані Германвінгзи і що Германвінгзи втрачають клієнтів через ***ний процесінг на сайті. Гарантувати нічого не можу, що буде якийсь результат :) Я, чесно, не працюю в службі підтримки а/к... Гроші мені авіакомпанії не сплачують. Контакт я дав.
Flying UA
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Flying UA »

дякую. написав. відповіла миитєво - дякую, співчуваю, всі на великодніх канікулах, але обов"язково перекажу. подивимось
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Flying UA писав:дякую. написав. відповіла миитєво - дякую, співчуваю, всі на великодніх канікулах, але обов"язково перекажу. подивимось
якщо буде якийсь результат - напишіть!! дякую! :klass:
Flying UA
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Flying UA »

отримав відповідь...самі робіть висновки...додав свої коментарі

Dear Sir,
thank you for your mail to Mrs. Schwaff.
You sent your first email to a "non-reply-address". - адресу я взяв з сайту
Germanwings accepts different credit cards among them are Visa and Master Card.
Please check with your bank, why your card was not accepted. - вже писав-картки 3-х різних банків, в 2-х з них, куди дзвонив, сказали, що навіть не бачуть спроби сплати
Our callcenter number is operating and we receive daily a lot of calls from the Ukraine. Can it be that you are not allowed to dial a number in the UK? - так, з номеру УМЗ, стаціонарного Голдентелекому (фоіс) і домашнього-Укртелеком
It is my pleasure to invite you - free of charge - to become a membership of our Boomerang Club.
Further information will be sent to you directly from the Boomerang Club.
We are looking foreward to welcome you on board of our planes.
If you have any further questions or need help do not hesitate to contact me.
Best regards from Cologne to Kiev.
Dimon
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Dimon »

Немецкая low-cost авиакомпания Germanwings начинает работу в Украине
С начала следующего месяца свою работу в Украине начинает низкобюджетная (low-cost) авиакомпания Germanwings - 100% дочерняя компания немецкого авиаперевозчика Lufthansa. Об этом сообщили в пресс-службе Germanwings.

Ожидается, что авиакомпания будет осуществлять рейсы из аэропорта «Борисполь» в Германию, в частности, в аэропорт Кельна. Более детальную информацию авиакомпания обещает обнародовать на пресс-конференции 28 апреля.

Компания Germanwings создана в 2002 г. Флот перевозчика состоит из 25 Airbus A319. Базируется в аэропорту - Кельн/Бонн. Управляющие делами: Томас Винкельманн.

Напомним, ранее заместитель министра транспорта и связи Украины - председатель Госавиаадминистрации Александр Давыдов сообщил, что с введением в действие летнего расписания выполнения регулярных рейсов на украинский рынок авиаперевозок выйдут как минимум две новые авиакомпании.

Кроме Germanwings, разрешение на выполнение полетов получила британская авиакомпания British Midland Airways. Компания уже начала выполнение регулярных рейсов по маршруту «Лондон - Киев - Лондон».

Вместе с тем, по словам А.Давыдова, авиакомпания «Ют Эйр» в мае этого года может получить сертификат эксплуатанта для выполнения внутренних рейсов в Украине.
http://www.avianews.com/go.php?http://tbu.com.ua/news/
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Отже німці почали літати. Перший рейс - 119 паксів.
Літатимуть в Кельн в ті самі дні, що літає Візз Ейр. Цікаво хто кого? Зараз ціни однакові і я обираю Германвінгз на цьому маршруті - чому - описано тут
http://www.avianews.com/airlines/pas/wu_4u_koeln.htm

Німці оптимістичні щодо маршруту Кельн-Київ, і якщо всі піде як треба - то хотіли б збільшити кількість маршрутів. Наскільки я зрозумів - Берлін буде далі, але якщо дасть Авіаадміністрація.

До речі через Кельн на Берлін квитки можна знайти за 70-80 євро... МЯУ... де ти??? може пора чєсать рєпу? :tease:
viro
A380
Контактна інформація:

Повідомлення viro »

З поповненням нас! :klass:
Olek
avianews
Контактна інформація:

Аеропорти та Евро-2012

Повідомлення Olek »

gast писав:Про fair play тут не йдеться з жодного боку. А та година різниці то проблема для обох компаній, проте не для паксів. То в першу чергу був би стимул для зниження ціни на маршруті і реальна можливість вибору. Тобто сама проста конкуренція.
Тепер Wizz i German wings мають те саме в Кьольні - проте ніхто не пищить відкрито, хоча б поки... Але різко ціну загатити вгору на літо вже не вийде...
все може завершитися тим, що Візз піде з лінії... бо інакше щоб їм літали при однаковому розкладі - треба щоб були ціни не вище за Германвінгз. Бо можна і треба у Віззів пертися на реєстрацію, або у Германів зареєструватися в автоматі або он-лайн та отримати місце :) це одна з відмінностей. Хоча Віззам може кинуть іншу кістку.. Ну там Мюнхен або Франкфурт/Ханн :)
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Re: Аеропорти та Евро-2012

Повідомлення gast »

Якби Візз не "тупив", то давно вже мав би Кьольн-Львів в тій самій частоті. І народу там було б не менше ніж від Дортмунда чи до Києва . Про Мюнхен-я би повірив, але в Germanwings, в Мюнхен дорога для Віззу закрита.
А Франкфурт Хан - то не таке велике щастя, як звучить. Туди дістатися проблематичніше ніж до Кьольна чи Дортмунда, в ціну треба включати додаткові кошти для доїзду, які часом будуть вищі ніж кошти для польоту. Там ж залізниці нема, а бусові трасфери і дорожчі, і загалом якось то натягнуто.
До цього часу не можу зрозуміти, чого досі немає "битви за Берлін"....
В будь-якому разі я не розумію мовчання і бездіяльності Віззу...
Panda

Повідомлення Panda »

У GermanWings зараз в системі бронювання доступні білети на маршруті Київ-Кельн за 462 гривні в одну сторону, 924 гривні в дві сторони

Наприклад, виліт туди 16.07.2009 липня, повернення 27 серпня або 1 вересня 2009 року.

Зображення
Vitaliy
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Vitaliy »

дивимось ВІзз наприклад 748 UAH

:)

Київ Бориспіль »
Кельн
Дата: Сб 04 Лип 09
Клас тарифу: Web
Рейс: WU 949
Відлітає: KBP 17:50
Прибуває: CGN 19:45
1 Дорослий: 399 UAH

price: 399 UAH
Кельн »
Київ Бориспіль
Дата: Сб 15 Серп 09
Клас тарифу: Web
Рейс: WU 950
Відлітає: CGN 20:15
Прибуває: KBP 23:55
1 Дорослий: 299 UAH

price: 299 UAH
Загальна ціна 748 UAH
Panda

Повідомлення Panda »

По словам главы отдела корпоративных коммуникаций авиакомпании Хайнца Йоахима Шеттес в период с мая по конец августа 2009 г. авиакомпания перевезла 10 тыс. пасс., что соответствует первоначальным прогнозам перевозчика. При этом загрузка рейсов составляла порядка 70-80%. Всего же до конца года авиакомпания планирует перевезти 22 тыс. пасс.

http://news.meta.ua/single/2009-08-13814179/
avia
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення avia »

Гадаю було б корисно розмістити на головній сторінці цього сайту інформацію про новий рейс Київ-Берлін. Рейс дуже затребуваний, багатьом було б корисно дізнатись про нього.
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

Або ми з Germanwings щось пропустили, або в вас не зовсім достовірна інформація.
Подорож Київ-Берлін можлива прямим рейсом МйАУ в Теґель, а на німецьких крилах
лише в Шьонефельд через Кьольн, що єсть не зовсім дешево.
avia
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення avia »

Напевно ви праві. Але кілька днів тому спостерігала на головній сторінці їхнього сайту великий банер Київ-Берлін новий маршут! Але не було ніякої інформації що він не прямий. Я ще перевірила ціну, дійсно рейс є.

А тепер уважніше почитала і бачу, що саме так...:( шкода...

Тільки одне не розумію, навіщо рекламувати рейс якщо він з пересадкою...
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

Рекламувати не гріх, країна має знати своїх героїв. Тим паче вони пишуть, що валізи в Кьольні перевантажують автоматично, тобто як будь-яка класична авіакомпанія. Головне - співвідношення ціни й якості. Ви ж не думаєте, що австріяки та Люфтганза, які рекламують (часом) вигідні тарифи в Штати, Канаду і тд, пропонують прямі безпересадкові рейси. Зрештою на сайті німецьких крил на додаток до квитка можна купити rail&fly всього за 25 Є і в пересічному ІСЕ за 4 години бути не в Шьонефельді, а прямо на головному вокзалі міста.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 22 гостей