Соррі що замалював дані - то моє =) Але якщо скріни підуть по інету - щоб не дуже світилися дані.
Спочатку видає місце автоматом - але можна обрати на мапі літака інше=)

Alexander писав:наче працює. От зареєструвався. Проверю увечорі що і як вже в аеропорту
Соррі що замалював дані - то моє =) Але якщо скріни підуть по інету - щоб не дуже світилися дані.
Спочатку видає місце автоматом - але можна обрати на мапі літака інше=)
 Расскажете, как на такие посадочные реагируют на контроле на безопасность. Меня попросили получить талон на регистрации  ещё раз
 Расскажете, как на такие посадочные реагируют на контроле на безопасность. Меня попросили получить талон на регистрации  ещё раз  Может, уже всё нормализовалось.
 Может, уже всё нормализовалось. Таки працює =)
 Таки працює =)Мну так и не пустилиAlexander писав: От так отТаки працює =)

звякну в Світ....khai писав:Мну так и не пустилиAlexander писав: От так отТаки працює =)
Сослались, что у них нет образцов таких посадочных талонов. У свита они совсем не похожи на стандартные.
А у МАУ такая отмазка не пройдёт, т.к. практически полная копия выдаваемого в аэропорту.
так-так! так і є. Треба їм пояснювати - бо ще дикі вониlanditts писав:17.08.09 VV001 KBP-ODS, дома распечатал посадочный. Сперва подумали, что это распечатка е-тикета, затем поняли что это посадочный и пропустили.
 Не розумію, чого порт не провів тренінгів для саба. Що і як робити, коли показують посадкові талони з он-лайн реєстрації
 Не розумію, чого порт не провів тренінгів для саба. Що і як робити, коли показують посадкові талони з он-лайн реєстрації 

Що є також неправильно, адже не всі в Україні володіють англійською, навіть якщо вилітають закордон.Alexander писав:ну якщо бути чесними, то в МЯУ взагалі тільки англ. версія (попередня сторінка теми)... при тому талон на внутрішній рейс

Выше уже всё описаноnyH4 писав:Наприклад Аеросвіт увів онлайн реєстрацію з Києва.
Як воно працює?

Год назад было можно. В последнее время я только через интернет пробовал.uahero писав:БлинE-145 писав:а разве у Свита есть такая функция вообще? ну стоят терминалы для чекина, но все равно наблюдаются толпы у стоек регистрации, значит, думаю - невозможно21й век на дворе
 Девушка вежливо объяснила, что она не может посадить вперед из балансировки и пр. ерунды. Но при этом с детской непосредственностью сообщила, что самолёт полупустой и на эти места никого садить не будут поэтому они будут свободны
 Девушка вежливо объяснила, что она не может посадить вперед из балансировки и пр. ерунды. Но при этом с детской непосредственностью сообщила, что самолёт полупустой и на эти места никого садить не будут поэтому они будут свободны 
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей