Наталья писав:Всем привет!
Кто ездил самостоятельно в ВБ? Как найти эконом вариант жилья? Собираемся вдвоем(пара), поэтому хостел не устроит. Просмотрела большое количество сайтов,но там в основном, только телефоны, а мыла нет. Несколько писем правда отослала с просьбой прислать прайсы. Может, кто-то даст проверенный сайт с ЭКОНОМ вариантом жилья??? Уж очень хочется поехать.

Я так розумію, що послугами агенцій не бажаєте скористатись, щоб зекономити гроші, що є досить виправдано. Отже, можу припустити, що володієте англійською на достатньому рівні, щоб самостійно орієнтуватись у країні. То чому б не пошукати у google за такими ключовими словами "rent accommodation/apartment in (назва міста)"? Знайдете купу інформації, котру слід самостійно передивитись, поки не зупинитесь на тому, що вас влаштує. Поняття "економ" дуже розмите... Я маю декілька контактів помешкань, котрі коштують в середньому 80 фунтів за ніч. Вважаю, що для Лондона ця ціна як раз економічна, однак для середньостатистичного жителя СНД ця сума може буди аж ні як допустимою.