COVID-19: новости, тренды, вакцинация.
Re: COVID-19: новости, тренды, вакцинация.
Все пенсионеры, которые хотели вакцинироваться или которых хотели затащить на вакцинацию дети, уже давно вакцинировались. Поднять процент вакцинированных 60+ закрытием для них доступа в рестораны, кинотеатры и ночные клубы - совершенно бесперспективная затея.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Не просто безпреспективна, а шкідлива! Так, затягнемо на вакцинацію гіпстерів, але пошлемо хибний сигнал вразливим верствам: "вакцинація - це щоб на поїзді їздити", крізь який не проб'ється сигнал "вакцинація - це щоб перехворіти у легкій формі". Це дуже безвідповідально так вчиняти в країні, де такий низький рівень вакцинації серед літніх людей. Для порівняння даю розподіл вакцинованих за віковими групами в Нідерландах, де дійсно можна добивати відсоток вакцинованих таким чином, старих уже не заманиш:
Зверніть увагу на градієнт - чим старша група, тим вищий відсоток вакцинованих.
Главное, чтобы помимо телека в каждом селе был пункт вакцинации, а не только в райцентре, до которого 50 км на автобусе, который ходит два раза в день
Не очень понял, что не тактичного. Я ведь в адрес "доктора", а не кого-то из форумчан. В том, что вы постоянно смеетесь над наукой вы нетактичности не видите, а когда кто-то оценивает необходимость аргументов против откровенно абсурдных вещей, проводя аналогии - вы сразу апеллируете к тактичности.
Не руки, а рта и языка перед включенной камерой.
Не знаю, может вам так нравится, но я участников данной дискуссии антиваксерами не называл и не считаю таковыми. Это к слову о ярлыках. На этом форуме есть всего пара человек, которых я не считаю умными и интересными с т.з. дискуссии, но я просто не отвечаю на их сообщения.
А что делать, когда вакцины есть, очередь желающих привиться есть, а пенсионеры прививаться не спешат? Отказывать желающим пока пенсионеры не привьются? Какая альтернатива, я вот не пойму?
Лично знаю несколько человек, которые переболели дважды. С положительным ПЦР и положительным контрольным ПЦР. Вы скажете, что это могут быть те самые мизерные доли процента, но вот у того, кто утверждает, что повторно не болеют, тоже нет исследования с репрезентативной выборкой. Плюс никто не знает, сколько этот иммунитет длится. Потому и глава Файзера говорит, что незнает. как долго длится эффект от прививки. Откуда он может это знать?
А как в других странах? Доктор Булавинова когда-то говорила, что в Украине проблема антиваксеров не так велика, как в некоторых странах ЕС.
Как там решают проблему? Я вот просто не представляю, как противостоять этому? Минздраву нанять ботоферму?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Мова йде про заганяння людей на вакцинацію, бажаючих отримати щеплення побільшало з введенням анальних заходів, а це дуже поганий сигнал.
Ну не можна з дорослими людьми "Їж, а то не пущу на вулицю гуляти". Особливо в країні з тривалою історією державного інституціонального насильства над народом. В умовах відкритого суспільства це не тільки не працює, але й завдає шкоди.
Как научный работник в прошлом, я никогда не смеюсь над наукой, если эта "наука" не притянута за уши, чтобы подогнать решение задачи под ответ.
Возможно, я ошибаюсь, но пока все выглядит именно так.
Не знаю, що поганого. Те, що люди пішли вакцинуватись щоб поїхати за кордон чи щоб пустили в маршрутку чи ресторан говорить про те, що це ніякі не антиваксери, а просто люди, які забивали на вакцинацію. Те, що вони щеплені - добре.
Втім, ти не відповів, що робити замість цього. В березні привезли вакцини і на вакцинацію не пускали нікого, крім груп ризику. Бажаючих нема. Замість цього є купа бажаючих щепитись. Що треба було робити Уряду?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Те, що вони щеплені - добре, хоча не критично добре, це і так люди, які хворіють вдома і медицину не обтяжують. Те, якою ціною вони щеплені - дуже погано. Я вже пояснив чому.
Що робити? Не знаю. За 2 роки можна було б напевно зняти "Слугу Лікарні", зуміли ж продати 50+ Голобородька, двічі пєнси прийшли і проголосували. Чому не можна зняти фільм, де ті самі двічі прийдуть і провакцинуються?
Думали, що пронесе?
- nyakove
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Можно еще платить пенсию только вакцинированным.
З такою позицією критикувати легко.
Не працює. В суспільстві хтонічна недовіра до влади. Коли ти простий хлопець - ми за тебе. Коли ти Президент чи міністр - ти мудило і ми вже шукаємо/чекаємо нового простого хлопця, за якого проголосуємо.
Доктор Комаровській, від якого "кіпятком пісяют" домогосподарки, абсолютно для них непереконливий.
Впевнений, що так і було під час спадання кожної хвилі. Чемпіонами світу себе проголосили. От ми вже і чемпіони світу з Ковіду. Чи ще поки віце-чемпіони?
Ти, до речі, писав у знесеній темі, що ця хвиля має бути набагато легшою. А воно бач, як.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Як не крути, а це теж погані сигнали. Що батіг, що пряник - хибні стимули. Плюс треба ж ще, щоб не лише провакцинувалися, а й дотримувалися базових правил. Десь бачив, що в Росії успішно вакцинується Білгородська область - там губернатор зберіг первинну ланку медицини і довіра до фельдшерів велика, вони працюють з людьми не лише, коли тим вже погано. Фельдшерам ввели доплату за відсоток вакцинованих і вони успішно агітують бабушок. Але знову ж таки - це системна робота повинна бути, побудована на вірі і довірі. Як "Слуга Народу" тільки про лікарні.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
З логіки випливало, що має бути. В Нідерландах таки легша. Важко оцінити відсоток тих, хто перехворів. Але навіть якщо він високий і багато вакцинованих - дивись мій пост про Лімбург сьогодні.
- nyakove
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Прибавки к пенсии и продуктовые наборы - это лишний козырь антиваксам: так хотят всех уколоть, что аж гречку стали раздавать.
Если не платить пенсию - геноцид, то можно хотя бы бесплатный проезд заблокировать, пока не вакцинируешься. Даже если убедить вакцинироваться не выйдет, будут меньше шляться и цеплять вирус.
Если не платить пенсию - геноцид, то можно хотя бы бесплатный проезд заблокировать, пока не вакцинируешься. Даже если убедить вакцинироваться не выйдет, будут меньше шляться и цеплять вирус.
Востаннє редагувалось 10 листопада 2021, 12:48 користувачем nyakove, всього редагувалось 1 раз.
Из двух зол нужно выбирать мЕньшее. Вернее нужно было выбирать. Сейчас массово гнать стариков на вакцинацию опасно. Вот в январе, сразу после НГ, когда будет спад - вполне возможно. И подарок под ёлку в нагрузку)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 6 гостей