Путешествия в пандемию. Чем? Куда?

mmyykkoollaa
A380
Контактна інформація:

Re: Путешествия в пандемию. Чем? Куда?

Повідомлення mmyykkoollaa »

АндрейМ писав: 05 листопада 2021, 22:49
mmyykkoollaa писав: 05 листопада 2021, 18:10 Т.е. "желтый сертификат" приемлем, если оформлен по-английски, французски или испански, и там явно указано в какой стране делали вакцинацию ИЛИ какая страна выдала документ
Come on, я же уже писал, что в "желтом" сертификате нет ни первого, ни второго.
нет по-английски или нет вообще? Я откопал желтый сертификат с до-ковидных времен, внизу на первой странице (или обложке) указана страна и орган
makor
модератор
Контактна інформація:

Повідомлення makor »

Я думаю вы говорите о разном.

Есть "желтые" сертификаты, напечатанные на желтой бумаге, международные на 2 дозы.
Есть желтые сертификаты выдаваемые после первой дозы.
АндрейМ
A380
Контактна інформація:

Повідомлення АндрейМ »

mmyykkoollaa писав: 06 листопада 2021, 01:10 нет по-английски или нет вообще? Я откопал желтый сертификат с до-ковидных времен, внизу на первой странице (или обложке) указана страна и орган
Сертификат, выдаваемый семейным врачом после полной вакцинации от Ковида, не имеет ссылок на орган или государство выдачи. Есть только печать врача и больницы. Первая может быть двуязычной, но там только имя врача.

В любом случае, как я писал ранее, на паспортном контроле сертификаты не спрашивают (я так понимаю, что делегируют проверку авиакомпаниям, хотя выборочно проверить могут), а МАУ с такими на рейс сажает, хоть и неохотно.
oleg1981
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення oleg1981 »

Придбані квитки Львів-Краків і Краків-Берген є сертифікат з пфайзером.Чи потрібно заповнювати польську форму і норвезьку?В Польщі передбачається бути пару годин до вильоту в Берген,в Норвегії здається вакцинованим форми не потрібно.Дякую
Krakowite
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Krakowite »

oleg1981 писав: 06 листопада 2021, 14:40 Придбані квитки Львів-Краків і Краків-Берген є сертифікат з пфайзером.Чи потрібно заповнювати польську форму і норвезьку?В Польщі передбачається бути пару годин до вильоту в Берген,в Норвегії здається вакцинованим форми не потрібно.Дякую
Польську форму не треба заповняти у випадку транзиту
Sirko Production
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Sirko Production »

Прилетіли в Рим вчора (ранковий wizz).
Дуже довго проходили прикордонників (майже 2 години).
Прикордонник перевірив все окрім фінансового забезпечення та страховки.
Green Pass IT - ок; антиген тест (синево) - ок; бронювання житла через додаток - ок(вперше, мабуть за років 5-6 у мене попросили показати підтвердження бронювання житла).
Тести дуже уважно читав.

Що здивувало, десь 80% прилетівших (не тільки укр) надавали стоси паперів, у мене все було в телефоні і прикордонника все влаштувало.
АндрейМ
A380
Контактна інформація:

Повідомлення АндрейМ »

Sirko Production писав: 06 листопада 2021, 20:43 Що здивувало, десь 80% прилетівших (не тільки укр) надавали стоси паперів, у мене все було в телефоні і прикордонника все влаштувало.
Я коли летів до Лондона в п'ятницю, декілька разів чув навколо себе про те, що люди мали ПЦР тести, які не вимагаються від вакцинованих. Хтось казав, що показував їх при вході до аеропорту. Навіщо і кому - хз.... Невже люди не читають правил?
ABC
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення ABC »

АндрейМ писав: 06 листопада 2021, 20:59
Sirko Production писав: 06 листопада 2021, 20:43 Що здивувало, десь 80% прилетівших (не тільки укр) надавали стоси паперів, у мене все було в телефоні і прикордонника все влаштувало.
Я коли летів до Лондона в п'ятницю, декілька разів чув навколо себе про те, що люди мали ПЦР тести, які не вимагаються від вакцинованих. Хтось казав, що показував їх при вході до аеропорту. Навіщо і кому - хз.... Невже люди не читають правил?
Сейчас, чтобы понять все эти правила, нужно быть юристом-международником....
Bagach
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Bagach »

ок(вперше, мабуть за років 5-6 у мене попросили показати підтвердження бронювання житла).
Наверное, не ездили в Германию. :smile:
Sirko Production
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Sirko Production »

Bagach писав: 06 листопада 2021, 21:39
ок(вперше, мабуть за років 5-6 у мене попросили показати підтвердження бронювання житла).
Їздив.
Bagach
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Bagach »

Sirko Production писав: 06 листопада 2021, 21:48
Їздив.
Паспортный проходили у немцев? Если не парили мозг, значит повезло. У меня даже при вип арривал сервисе не преминули спросить цель визита и когда еду назад. А уж при обычном режиме выносят мозг будь здоров, вплоть до вопросов о роде деятельности, рассматривания всех бумаг в папке, и уточнения сроков прошлых поездок в Шенгенскую зону.
ABC
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення ABC »

Bagach писав: 06 листопада 2021, 21:55
Sirko Production писав: 06 листопада 2021, 21:48
Їздив.
Паспортный проходили у немцев? Если не парили мозг, значит повезло. У меня даже при вип арривал сервисе не преминули спросить цель визита и когда еду назад. А уж при обычном режиме выносят мозг будь здоров, вплоть до вопросов о роде деятельности, рассматривания всех бумаг в папке, и уточнения сроков прошлых поездок в Шенгенскую зону.
Пограничник был в плохом настроении (жена, дети, его футбольная команда проиграла, колесо пробил) или Вы ему не понравились или разнарядка с утра, чтобы всех тщательно проверяли. Разницы в ВИП и не ВИП не замечал. Тенденцию постоянного "строго, но справедливо" замечал, наверное только в Латвии.
Glucker
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Glucker »

Sirko Production писав: 06 листопада 2021, 20:43 Прилетіли в Рим вчора (ранковий wizz).
Дуже довго проходили прикордонників (майже 2 години).
Прикордонник перевірив все окрім фінансового забезпечення та страховки.
Green Pass IT - ок; антиген тест (синево) - ок; бронювання житла через додаток - ок(вперше, мабуть за років 5-6 у мене попросили показати підтвердження бронювання житла).
Тести дуже уважно читав.

Що здивувало, десь 80% прилетівших (не тільки укр) надавали стоси паперів, у мене все було в телефоні і прикордонника все влаштувало.
Повна протилежність мого нещодавнього прильоту у Турин райанейром. По прильоту до паспортного контролю якийсь хлопець дивився у всіх наявність заповненої італійської форми. Просто бачив наявність qr-коду, який система надсилає на електронну пошту і все. Впевнений, якби я показав чужу форму або взагалі якійсь "лівий" qr-код, то проканало б.
На паспортному контролі не задавали жодних питань і не просили ні бронювання, ні тести, ні вакцинацію. Жодних документів не вимагали. Паспорт не листами, але відносно довго дивився у монітор комп'ютера.
Bagach
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Bagach »

А что сейчас пповеряют при прилете в Италию с других стран Шенгенской зоны? Прежде всего интересует прилет из Испании в Италию. Есть ли у кого-то недавний опыт?
denya24
A380
Контактна інформація:

Повідомлення denya24 »

Bagach писав: 06 листопада 2021, 23:49 А что сейчас пповеряют при прилете в Италию с других стран Шенгенской зоны? Прежде всего интересует прилет из Испании в Италию. Есть ли у кого-то недавний опыт?
Летел сегодня из Мадрида в Милан, ничего не проверяли ни на вылете ни по прилёту.. Даже QR-код из PLF формы нигде не пришлось показывать. Как в старые добрые времена)
asu
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення asu »

На позаминулому тижні в Болоньї при прильоті з Салонік був імпровізований паспортний контроль. Поліцейські перевіряли паспорти, і усіх з не ЄС паспортами відводили у бік та просили почекати.
При цьому нас з українськими паспортами не затримували, просто спитали чи живемо ми в Італії і коли ми збираємося в Україну. Я пояснив, що в Україну поїдемо через два дні, і нас спокійно пустили без будь-яких додаткових перевірок.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Родич прилетів до нас в Амстердам в гості. Летів LOT через Варшаву зі Львова. У Львові не питали ніц (нічєво), тільки квиток на вході.

У Варшаві прикордонниця перевіряла зворотні квитки, свідоцтво про вакцинацію (але не сканувала), запитала за гроші (€300 готівки на 3 ТИЖНІ їй вистачило), гортала паспорт і знайшла невикористану польську робочу візу, теж були запитання, перед ним так само допитували якусь дівчину теж до Амстердаму. Склалося враження, що нелегалів Польща боїться більше ковіду.
В літаку до Амстердаму треба ще було заповнити голландську форму, але він забив, бо там половина забила, її ніхто і не питав (з його слів).

Квиток з багажем коштував 200 євро на зручний час з короткими пересадками за тиждень до вильоту.
RegionPV
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення RegionPV »

Кто-нибудь разобрался, куда (рестораны, гостиницы и т.п.)и на каких условиях (тесты ПЦР, антиген) будут пускать туристов-детей в Австрии с 12 лет по новым правилам с 8 ноября?
Krakowite
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Krakowite »

Про Австрію і дітей, які старше зі 12 років все як очікувано

https://www.thelocal.at/20211106/what-d ... -for-kids/
ABC
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення ABC »

"В настоящее время вакцины рекомендованы всем в возрасте от 12 лет и старше. Это означает, что подростки в возрасте от 12 лет также должны будут соблюдать правила 2G. На практике это означает, что у тех, кто еще не был вакцинирован, есть месяц, чтобы получить оба укола, если они хотят иметь постоянный доступ к местам отдыха."

Интересно, а можно будет детям с 12 иметь ПЦР, как временный доступ к местам отдыха?
Востаннє редагувалось 07 листопада 2021, 15:33 користувачем ABC, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість