Свій АйДі додав: aid=1988002 ))) мабуть дивився залогінений...
В умовах в посиланні АйДі немає: https://sp.booking.com/bilshe/
А взагалі хай ідуть лісом, складно дуже
Краще 5% на Візз гарантовано, без перекладань с Більше на Букінг та навпаки

это что вообще?Можливі причини відмови у наданні послуги:
2.6. Девіантна поведінка Власниак картки Visa Premium.
в том то и дело, что вот тут я ничего такого не нашел https://www.visa.com.ua/content/dam/VCO ... les_UA.pdf
Вообще, это очень похоже на жлобство со стороны хендлинга или Визы. Получается, что они рекламируют услугу, которой на самом деле не существует, и которую они не согласовали с "чужим" хендлингом. А потом идут и вежливо просятся обслужить их пассажира бесплатно и вне очереди. Выглядит некрасиво.vadimklimenko писав: ↑04 жовтня 2021, 22:54 » 1.3 Пасажирам, які вилітають з аеропорту «Бориспіль» рейсами авіакомпаній LUFTHANSA; AUSTRIAN AIRLINES; CZEСH AIRLINES; SWISS; BRUSSELS AIRLINES; SKY UP; KLM; AIR FRANCE; EL AL; TURKISH AIRLINES; IRAQI AIRWAYS; FlyDubai; LAUDAMOTION AIRLINES; RYANAIR. Послуга надається на стійках реєстрації відповідного авіаперевізника у супроводі агента ТОВ «Аерохендлінг» та, за можливості, поза загальною чергою.
У меня Альфа не основной банк. У меня там суммарный лимит 160к по четырем картам. Пишут, что приоритетное обслуживание (не А-клуб, естественно) предоставляют для лимитов от 180к. По суммарным, или по одной карте - не выяснял.
По этой ссылке есть возможность скачать https://cardholderbenefitsonline.com/el ucranio писав: ↑06 жовтня 2021, 15:57 На початку серпня, збираючись у подорож, вирішив використати страховку від Visa, за карткою рівня Signature. Але, зайшовши на офіційний сайт Visa для України, помітив, що відповідний лінк веде на темплейт сертифікату, який був дійсний лише до 31 травня 2021. Написав в чатбот Visa, отримав темплейт дійсний до 31 травня 2022, "дякую" за те, що звернув їх увагу, і запевнення, що технічна команда вже працює над заміною.
Але, мабуть, ще продовжують працювати - знову потрібен той темплейт, а сайті висить та ж сама стара версія![]()
Тому довелося витягти нову версію з історії спілкування в чат-боті
Намагався додати його ще й сюди, щоб бажаючі могли скористатися, але pdf файли технічно неможливо прикріпити. Чи я просто не знаю, як?
Гороховский писал давно, что 80% ФОП используют кредитные лимиты для оплаты товаров и услуг, к примеру. Если не судить всех по себе, то придумать можно десяток вариантов, когда нужны высокие лимиты.
Да. И билеты бизнес- и первого класса покупать.
И доверия со стороны банка.
Этим не занимаюсь.
А хіба кредитний рейтинг не залежить від дисциплінованності позичальника при обслуговуванні боргу?popTAB писав: ↑08 жовтня 2021, 13:26 Якби у нас кредитний рейтиг суттєво понижався при видачі кредитної картки, особливо з великим лімітом - тоді б добре думали які реально потрібні.
Кум у мене теж колись гонився "аби побільше" дали у нас, а потім перебрався в Канаду... так тепер лишнього долара боїться в ліміті, бо йому на хату позику брати і треба зменшити інше кредитне навантаження щоб погодили.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей