К выбору из Кении Мексики и Бразилии добавляются новые страны, в которых еще к тому же и не был)

Эквадор правда вот так
"По приїзду, пасажири проходять примусову 14-денну обсервацію у визначених владою місцях тимчасового розташування." Идут лесом)))
Поки що непогано виглядає варіант Занзібар - без тестів і карантину. Хоча це ще залежить від того, через яку країну туди летіти.Shummi_1925 писав: ↑22 вересня 2020, 17:20 Так а куда ж блин ехать
Глянул Колумбия на НГ 800 баксов, выглядит очень привлекательно)
Я не очень пристально слежу за статистикой региона, но насколько вижу, там в целом происходит спад заболеваемости. Собственно, именно спадом вероятно и вызвано смягчение карантинного режима. Все больше стран (не только в Латинской Америке) приходят к пониманию того, что бесконечно карантинить нельзя. Некоторые (например Перу) имеют крайне жесткие ограничения на авиарейсы, другие - более мягкие. Могу предположить, что повторного жесткого локдауна в большинстве стран не будет по экономическим причинам (а не из человеколюбия), по крайней мере без резкого роста заболеваемости. С логистикой там действительно не очень, особенно без визы США.od.andrew писав: ↑22 вересня 2020, 17:16 я б не летів зараз в Латинську Америку. там пік епідемії багато де, а це значить що там локдауни можуть виникати в будь який час, а логістика кудись вибратись звідти погана.
при цьому права людини там захищені дуже погано, і при цьому на туристів (на відміну від якогось Тайланду) там всім теж наплювати. одне накладається на інше, і результат може бути не дуже.
навіть нормальна країна тіпа Панами до минулого тижня мала 5 місяців карантину, коли тупо заборонено було виходити з дому, але були спеціальні дні для чоловіків та окремі для жінок, і комендантська година.
звісно, якщо іспанська бігла, а досвіду в тих країнах багато, то простіше.
Занзибар лучше всего прямой на SkyUp. Ибо лететь транзитом через ОАЭ или Катар с тестом туда и обратно (особенно) для транзита через эти страны, ну совсем не возбуждаетGlobetrotter писав: ↑22 вересня 2020, 17:28 Поки що непогано виглядає варіант Занзібар - без тестів і карантину. Хоча це ще залежить від того, через яку країну туди летіти.
Ну и турки ж наверное должны летать?Ferrari писав: ↑22 вересня 2020, 17:37Занзибар лучше всего прямой на SkyUp. Ибо лететь транзитом через ОАЭ или Катар с тестом туда и обратно (особенно) для транзита через эти страны, ну совсем не возбуждаетGlobetrotter писав: ↑22 вересня 2020, 17:28 Поки що непогано виглядає варіант Занзібар - без тестів і карантину. Хоча це ще залежить від того, через яку країну туди летіти.
Как только у СкайАпа будут туда прямые рейсы. С дозаправкой туда конечно ближе, чем в НЙ на МАУ, но все равно очень сомнительное удовольствие на среднемагистральном борте. Имхо, лучше все-таки тест. Хотя еще лучше будет, если тесты для транзита отменят, по крайней мере для большинства стран.
колумбія класна, мені Медежін дуже зайшов, я дуже хочу ще раз - це прям фантастична країна.Shummi_1925 писав: ↑22 вересня 2020, 17:20 Так а куда ж блин ехать
В Латинській Америці взагалі мало де за межами розкручених курортів можна розслабитися, та й не вартоod.andrew писав: ↑22 вересня 2020, 19:17колумбія класна, мені Медежін дуже зайшов, я дуже хочу ще раз - це прям фантастична країна.Shummi_1925 писав: ↑22 вересня 2020, 17:20 Так а куда ж блин ехать
але зараз я б не летів - там зазвичай злочинність висока (треба прям за собою дивитись дуже і дуже), а тут до цього якісь обмеження, в яких ти можеш бути не в курсі. копи звєрствуют (більше ніж зазвичай), люди проти цього протестують, всі ці тьорки традиційні для країни теж нікуди не зникли.
розслабитись взагалі не вийде, як на мене))
хіба що десь в Барранкіллі/Картахені на морі сидіти, аж не знаю.
звісно, якщо мова досконала, і є знайомі місцеві - це все зовсім інший експірієнс, тоді летіти навіть треба, я б сказав))
If you are arriving from another country
Россияне на Винском и хвастаются, что используя это правило, попадают во Францию через Хорватию.Ferrari писав: ↑22 вересня 2020, 22:20 Смотрю правила по Франции.
https://www.diplomatie.gouv.fr/en/comin ... in-france/
Тоже смотрят не на паспорт, а на то, откуда человек прилетает.
...
Такие персонажи, как Игорь Хал, все равно скажут, что там нарушения.
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 2 гостей