Globetrotter писав: ↑10 липня 2018, 23:28
devmind писав: ↑10 липня 2018, 23:25
Globetrotter писав: ↑10 липня 2018, 21:16
Візову гілку почистили і трибуна перемістилася сюди. Слухаємо всі гуртом політінформацію.
Эта тема изначально была обречена превратиться в разговор на общие темы
А можливо вона навіть для цього і створювалася
Цей розділ наче називається "Офф"? І тут є такі теми як: "Реформи, робота, майбутнє України, еміграція", "Оплата Amazon", "Приватбанк", "Футбол" та інші...
Мені порадили зробити гілку для дискусій та відповідей на коментарі до моїх слів тут, я тут і зробив. До речі, більшість повідомлень в цій гілці від інших людей. Просто тут багато таких, як "ну-ка поподробнее", "це спекуляція і спекуляцією поганяє" без конкретики і т.д. Коли я написав про "бляхи" просто для прикладу, декілька людей майже відразу стали висловлювати свої думки конкретно з цього приводу. Ну, значить тема болюча для багатьох.
Я нікого не ображав, тільки висловлював свою думку і відповідав на зустрічні питання. На відміну від моїх опонентів, які в кінці перейшли до прямих образ (вже видалених). До того ж я не нав'язував своєї думки, тільки висловлював її, і старався максимально докладно обґрунтувати, уважно читав опонентів, і часто навіть погоджувався з ними. І за декілька днів устиг навіть зібрати 36 лайків, хоча і сам подякував 51 раз.
Вважайте це соціологічним експериментом у середовищі людей з високим рівнем освіченності та поінформованості, та відносно високим рівнем доходу.
Щодо нових людей на форумі скажу свою думку: будь-який ресурс приречений на вимирання без притоку нових читачів/користувачів/підписників. І коли їх з ходу "привічають" фразами типу "шли бы вы отсюда куда-нибудь", то це теж ні про що добре не говорить, ні про саму спільноту, ні про її перспективи. До того ж цей форум, я так розумію, відкритий публічний ресурс, а не закритий клуб, і будь хто може зареєструватися і написати.