WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir
Розпродаж на початку весни!
Місця на окремих внутрішніх маршрутах
- від 99 грн з урахуванням податків
Місця на окремих міжнародних маршрутах
- від 149 грн з урахуванням податків
з урахуванням податків
Бронюйте з 26 лютого по 3 березня
Подорожуйте з 15 квітня по 15 червня
Місця на окремих внутрішніх маршрутах
- від 99 грн з урахуванням податків
Місця на окремих міжнародних маршрутах
- від 149 грн з урахуванням податків
з урахуванням податків
Бронюйте з 26 лютого по 3 березня
Подорожуйте з 15 квітня по 15 червня
Если не ошибаюсь такая расспродажа у Визза с начала года........Alexander писав:Розпродаж на початку весни!

аха. от тільки мені на 2 половину червня потрібноNAU писав:Если не ошибаюсь такая расспродажа у Визза с начала года........Alexander писав:Розпродаж на початку весни!только реклама меняется часто...

мне тоже надо на червень , а за две недели цены на билеты Кельн-Киев поднялись на 10-20 евро , а жаль ...
и это не предел наверное
и это не предел наверное
якщо чесно - я не можу прогнозувати нічого... Напрямок у Німеччину та ціни - то якась містикасемен писав:мне тоже надо на червень , а за две недели цены на билеты Кельн-Киев поднялись на 10-20 евро , а жаль ...
и это не предел наверное
та отож
вирішив не ризикувати та купив на останній день червня...
ціна впала з 149 до 109 зл
може впаде ще... а може й ні
ціна впала з 149 до 109 зл

може впаде ще... а може й ні

До речі, в Україні Візз знизив майже у 2 рази плату за зміну імені...
було біля 600 наче, зараз 360. Чи я щось поплутав?
було біля 600 наче, зараз 360. Чи я щось поплутав?
может быть летом 2008 и была такая...
в декабре бронировал билеты и узнавал этот вопрос - стоимость была 360 грн....
в декабре бронировал билеты и узнавал этот вопрос - стоимость была 360 грн....
оригінально... купив квитки за 109 зл... тепер вони 79 

было бы так на Ниммеччину блин
А воно так і є, я от вчора таки купив на початок червня Дортмунд-Львів-Дортмунд по "19.99 -29.99 Є".
перед тим ціни були значно вищі...
перед тим ціни були значно вищі...
Re: WizzAir - отзывы, проблемы, решения, советы
Вартість одного місця зареєстрованого багажу зросла з 72 грн до 100 грн в одному напрямку.
До речі, в аеропорту Катовіце (на відміну від аеропорту Лютон) не чіплялись до факту, що фактично в ручний багаж було взято 2 місця багажу (сумка вагою 9.3 кг + маленька жіноча сумочка).
До речі, в аеропорту Катовіце (на відміну від аеропорту Лютон) не чіплялись до факту, що фактично в ручний багаж було взято 2 місця багажу (сумка вагою 9.3 кг + маленька жіноча сумочка).
поюзаному це як? жуйка? написи??gast писав:Вчора знов злітав по маршруту Дортмунд-Львів. Не дивлячись на далеко не піковий день і відсутність свят тощо, літак привіз зі Львова 165 людей і повіз до Львова приблизно таку саму кількість. В салоні були вільними не більше 15 місць. При такому завантаженні Дортмунд мав проблеми з оборотом і затримали то все діло десь на півгодини. Крім того там зараз знов щось ремонтують і трохи безлад. А в стюардеси Віззу явно кращі за Світ чи МЯУПо поверненню напишу кілька слів про сам аеропорт. Добило то, що борт WUB лише за 2 місяці експлуатації знаходиться вже в доволі "поюзаному" стані, ну і наші колишні та теперішні "співвітчизники" - як кажуть, совок з мозку можна витерти лише шоковою терапією або смертю...

Щодо місць багажу... летів з сумкою від фотоапарату, набитим рюкзаком та пакетом, бо в рюкзак все не влізло

Стюардеси - залежить від рейсу... іноді якісь стервозні

безкоштовні напої тільки на міжнародних рейсах. Там якісь проблеми з погодженням продажу їжи...foist писав:Напишу буквально пару слов впечатлений о полёте Виззом моих родителей![]()
Они давно не летали (лет 18-19 наверное) и я их на выходные отправил во Львов... Билеты брал ещё перед НГ за 9 грн![]()
В общем, всё им понравилось - и перелёт, и посадка, и взлёт![]()
Я, кста, сам так ещё и не летал Виззами (лечу в пятницу), но вроде слышал, что должны разливать какие-то бесплатные напитки... Так вот - ничего подобного не было на рейсе ни во Львов, ни обратно...
Хотя это не смертельно - но просто хотел сказать... Вот!
- foist
- Airbus A319
- Контактна інформація:
УуууAlexander писав:безкоштовні напої тільки на міжнародних рейсах. Там якісь проблеми з погодженням продажу їжи...

Т.е. получается это вынуждено... А жаль...
Хотя опять же - и так можно летать

Під поюзаним я мав на увазі коврик, який вже в плямах від усього, з якимись потьоками чи то від напоїв, чи то від взуття, але геть брудний. Підголовних "флізелінів" не було, дрібні сліди на відсіках для ручної кладі. Загалом я не проти демократичності, але в деяких випадках вони вже занадто багато дозволяють проносити в ручну кладь... Можна було б жорсткіше. А ті 3 рази, що я літав Віззом, були завжди привітні і чемні стюрдеси, і завжди 3 дівчини і 1 хлопець. Порівнянено з іншими компаніями - дівчата ну дуже симпатичні...
І про "наших людей" - ну невже 1 людина за політ може випити і чай, і каву з подвійним цукром-вершками, і два стакани соку
, якщо то безкоштовно, то все-одно треба ж якусь совість мати...
А саме смішне - наші колишні земляки "південно-середемноморського" походження займали чергу на реєстрацію за 2 (!!!) години до її планового початку, причому деякі з них гасали по залу, шукаючи вагу, щоб встигнути перекласти "надмірну" вагу в ручну кладь. І використовуючи лишень одне слово німецькою довели до сміху крізь сльози половину персоналу і пассажирів в залі

І про "наших людей" - ну невже 1 людина за політ може випити і чай, і каву з подвійним цукром-вершками, і два стакани соку

А саме смішне - наші колишні земляки "південно-середемноморського" походження займали чергу на реєстрацію за 2 (!!!) години до її планового початку, причому деякі з них гасали по залу, шукаючи вагу, щоб встигнути перекласти "надмірну" вагу в ручну кладь. І використовуючи лишень одне слово німецькою довели до сміху крізь сльози половину персоналу і пассажирів в залі

вибачте, я не можу пити чай з одним 5 гр. пакетиком цукру 
Тому прохаю більше, якщо є можливість
3 рази літав цього року - все ок, привітливо. А ось останній 

Тому прохаю більше, якщо є можливість

мдя... не треба було поспішати
ціна на той рейс вже 59 зл 

Вартість оплати карточкою MasterCard, Visa, American Express за кожний сегмент подорожі зросла з 32 гривень до 40 гривень.
http://wizzair.com/useful_information/service_fees/
http://wizzair.com/useful_information/service_fees/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей