TWOV віза для пасажирів WizzAir рейсу KBP-LTN

Загальний авіафорум
Відповісти
Panda

TWOV віза для пасажирів WizzAir рейсу KBP-LTN

Повідомлення Panda »

Ця тема вже обговорювалась на цьому форумі тут
http://www.aviation.com.ua/forum/viewto ... &start=978

Але Валерій з автофоруму на свій страх та ризик лише з шенгенською візою типу D полетів в Лютон рейсом WizzAir без англійської транзитної візи і успішно отримав в аеропорту 24-годинну транзинту візу TWOV, яка дозволила йому здійснити переліт в Женеву рейсом EasyJet з Англії.

http://forum.autoua.net/showthreaded.php?Number=2717465

Отже, доріжку прокладено?

Турагенти вже розробляють маршрути до Парижу через Лондон з перельотом WizzAir ;)
http://goodi.livejournal.com/195535.html
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Re: TWOV віза для пасажирів WizzAir рейсу KBP-LTN

Повідомлення Andrzej »

а не легче ли дождаться рейса в Шарлеруа?... :) а там поездом кабанчиком и до Парижа...
насчет визы... как повезет. Кстати, пропустили его на регистрации в Борисполе без проблем?
Panda

Повідомлення Panda »

Цитата з допису Валерія

"Виззэйр берет пассажиров без визы крайне неохотно, вернее сказать практически не берет"

Ну, зачекаємо Брюсселя влітку, ми ж не проти ще трошки почекать ;)
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

главное, чтобы не было как с Германией... что-то там цены даже на апрель/май зашкаливают...
Кстати, как слетали? в Лондон... все ок? как впечатления?
foist
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення foist »

А мне вот ещё интересно - возможно ли наоборот, в смысле, в Лондон и/или с Лондона, например, через Катовице с британской визой? :?

Просто обратно лететь в Киев получается дешевле через Катовице из-за этого не понятного налога на рейсы с Лутона в строну Украины, а у меня как раз чисто случайно открыта виза британская и хотелось бы хоть на день-два мотнуться в Лондон, но подешевле чтобы :oops:
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

foist писав:А мне вот ещё интересно - возможно ли наоборот, в смысле, в Лондон и/или с Лондона, например, через Катовице с британской визой? :?

Просто обратно лететь в Киев получается дешевле через Катовице из-за этого не понятного налога на рейсы с Лутона в строну Украины, а у меня как раз чисто случайно открыта виза британская и хотелось бы хоть на день-два мотнуться в Лондон, но подешевле чтобы :oops:
в Катовицах в терминале А нет транзитной зоны... придется выходить в Шенген... Поэтому надо как минимум транзитную визу...
Кстати, Катовице сейчас превращается в своеобразный неформальный негласный хаб Визз Ейра... приходится наблюдать, как многие пассажиры дальше летят в Европу и возвращаются назад - через Катовице... В Германию сейчас в 2 раза дешевле лететь по маршруту Киев-Катовице-Германия, чем напрямую из Киева в Германию теми же Виззами...
foist
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення foist »

Хм... :?
Есть ещё один нескромный вопрос: а насколько проблематично сделать транзитный польский шенген? Что для этого нужно?

Просто, если такая же стандарная процедура как и простой шенген, то оно того конечно не стоит... Плюс, мне бы ещё и эти 35 евро за визу сэкономить бы :roll:
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

foist писав:Хм... :?
Есть ещё один нескромный вопрос: а насколько проблематично сделать транзитный польский шенген? Что для этого нужно?

Просто, если такая же стандарная процедура как и простой шенген, то оно того конечно не стоит... Плюс, мне бы ещё и эти 35 евро за визу сэкономить бы :roll:
билеты покажете... и получите, но 35 евро сэкономить не выйдет :(
Вы киевлянин?
foist
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення foist »

Andrzej писав: Вы киевлянин?
Угум-с :) А это как-то меняет дело? :shock:

Я так понимаю, что мне всё равно не удастся сэкономить, так что надо забыть об этом... а жаль :cry:
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

foist писав:
Andrzej писав: Вы киевлянин?
Угум-с :) А это как-то меняет дело? :shock:

Я так понимаю, что мне всё равно не удастся сэкономить, так что надо забыть об этом... а жаль :cry:
меняет, вам не надо, как некоторым, из Донецка в Харьков за визой ездить 3 раза :)
Panda

Повідомлення Panda »

landitts на форумі http://www.aviation.com.ua не полінувався відправити офіційний запит в Wizz Air з приводу цього питання

Результати невтішні для пасажирів українців, які хотіли б прогулялись Лондоном увечері без транзитної візи

Зображення
Зображення
Зображення
Panda

Повідомлення Panda »

Є зареєстрована перша жертва, яку не впустили в літак без англійської візи

Дальше йде копія допису з форуму сhemodan.com.ua
--
А я також намагався полетіти Віззейром зі Львова до Лондона.

Придбав ще до Нового року квитки туди і назад через Польщу (також на Віззейр).
Відповідно до законів Великобританії громадяни України мають право летіти транзитом через Англію без візи, якщо відвідувач має підтверджений квиток не пізніше ніж 24 год. на будь-яку авіакомпанію з будь-якого аеропорту в будь-яку іншу країну (сам я таким чином літав уже 2 рази, востаннє був там 26-27 лютого ц.р., проблем не було).

Однак перед посадкою на літак мене відмовилися реєструвати, посилаючись на те, що у мене немає візи. Я мав при собі документ http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitec ... eaflet.pdf і відповідні квитки, але працівник аеропорту вперто не хотів пропустити, посилаючись на керівництво Віззейр, які дали вказівку не пускати українців без візи.

Разом зі мною проходили реєстрацію громадяни інших держав, які також не мають візи, але мають таке ж право безвізового в'їзду у Великобританію, як і українці. Виходить, що авіакомпанія Wizzair застосовує дискримінацію до громадян України.

У результаті я поніс моральні та матеріальні збитки. Можна подати в суд, який виграю, але для цього треба файного адвоката.

http://forum.chemodan.com.ua/viewtopic. ... c&start=53
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

пан придбав квитки Катовіце-Лутон чи Львів-Лутон... бо таке враження що він купив
Львів-Лутон-Катовіце-Лутон-Львів...
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

якщо його не пустили у Катовіцах, то він може дійсно подати до суду, бо при купівлі квитків Катовіце-Лутон попередження немає. Якщо є рейс був Львів-Лутон... то зась... при купівлі на цей рейс попередження є
landitts
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення landitts »

У грудні 2008-го не було ще попередження про ТWOV, судитись треба, оскільки в відповіді на моє звернення авіакомпанія банально бреше.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

landitts писав:У грудні 2008-го не було ще попередження про ТWOV, судитись треба, оскільки в відповіді на моє звернення авіакомпанія банально бреше.
ви тут. вітаю!
landitts
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення landitts »

та я і бував тут, можливо, ще одне подібдне звернення напишу в МЗС, бо хочу дізнатися хто тут правий. Не може авіакомпанія мати функції британського прикордонника.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей