WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

Valdys
A380

Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

Повідомлення Valdys »

Подивимось на відповідь Віза.

Якщо просто потриндять, що ми такі молодці, 9 рік тут..., то все фігня.

Нам потрібен 3 літак (на половину Львів-Київ) і нові напрямки, але нажаль нічого цікавого вони не можуть запропонувати, воно все зарегульовано...
SergeyL
A380
Контактна інформація:

Повідомлення SergeyL »

Valdys писав:Подивимось на відповідь Віза.

Якщо просто потриндять, що ми такі молодці, 9 рік тут..., то все фігня.

Нам потрібен 3 літак (на половину Львів-Київ) і нові напрямки, але нажаль нічого цікавого вони не можуть запропонувати, воно все зарегульовано...
Будапешт могут по венгерской базе запустить. Познань и/или Гданьск. На этом идеи заканчиваются :)
dimm1971

Повідомлення dimm1971 »

Valdys писав:Подивимось на відповідь Віза.
В них є шанс утерти райанам носа... такі нагоди випадають для віззу дуже нечасто, зазвичай райани їм виписують
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

зі Львова Варшава (не думаю, що захочуть Катовіце), Будапешт, щось із західної Німеччини (Дортмунд, Кельн, Хан), Меммінген, ідей більше немає. а от Лондон - не думаю.

З Києва ідей взагалі немає, все закрито - Ейлат хіба що і Порту (Лісабон), а, Кутаїсі ще, ну Софія і все, більше ідей немає.
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

Цікаві країни закрито, цікаві аеропорти (Тель Авів, Берлін з Києва) також закрито. Ну Рига ще є, але не думаю, балкани - також...
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

Valdys писав:зі Львова Варшава (не думаю, що захочуть Катовіце), Будапешт, щось із західної Німеччини (Дортмунд, Кельн, Хан), Меммінген, ідей більше немає. а от Лондон - не думаю.

З Києва ідей взагалі немає, все закрито - Ейлат хіба що і Порту (Лісабон), а, Кутаїсі ще, ну Софія і все, більше ідей немає.
Які Ейлат-Тель Авів-Кутаісі?? ВіззЕйр--угорська компанія і може літати в Україну і з України тільки з\до ЄС.
Sentry
модератор
Контактна інформація:

Повідомлення Sentry »

Могут попробовать стартовать снова Софию из Киева. Еще из относительно жирных направлений (столичных) есть Бухарест, Любляна. Если вспомнить о их сильно направленности на миграционные потоки, то может вдруг появиться Кошице, Щецин (заодно часть Германии покрывается), Мальта, Базель. Это мои угадайки :)

Хотя самым логичным может оказаться просто наращивание частот по существующим направлениям, плюс перевод чего-то на базу в Киев, чтобы загрузить новый борт. И вообще, с учетом ухода Раянов из Львова, вполне может быть, что Визз ничего нового не откроет из Киева, а сильно прибавит в Львове.
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

Sentry писав:Могут попробовать стартовать снова Софию из Киева. Еще из относительно жирных направлений (столичных) есть Бухарест, Любляна. Если вспомнить о их сильно направленности на миграционные потоки, то может вдруг появиться Кошице, Щецин (заодно часть Германии покрывается), Мальта, Базель. Это мои угадайки :)

Хотя самым логичным может оказаться просто наращивание частот по существующим направлениям, плюс перевод чего-то на базу в Киев, чтобы загрузить новый борт. И вообще, с учетом ухода Раянов из Львова, вполне может быть, что Визз ничего нового не откроет из Киева, а сильно прибавит в Львове.
Було би супер. Я тільки за Краковом сумую.
Kibeee
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Kibeee »

Интересно, а вариант с заходом в Харьков или Одессу возможен? ))
Heiki
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Heiki »

Kibeee писав:Интересно, а вариант с заходом в Харьков или Одессу возможен? ))
було б чудово
Victor H
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Victor H »

В Раяна був Ейндховен зі Львова. Не дуже вірю в нього від Візз, але чому б не повернути Дортмунд - колись був дуже популярний.
Vitaliy
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Vitaliy »

мій прогноз:
Візз оголосить про базу у Львові + нові маршрути (Потльща + Німеччина, не думаю що ще щось можливе) + Києву щось добавлять і може 3-й літак до кінця року\початок наступного
Tetris
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Tetris »

Хотелось бы южных, морских направлений. Хотя бы со следующего года. Хоть Италия с Испанией и закрыты, но варианты все равно найти можно: Сплит, Корфу, Салоники, Родос, Мальта, Ираклион, Варна, Бургас, Ницца.
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

у нас з Києва лише один напрям, про який можна сказати, він не для заробітчан - Ларнака.

Мальта, Спліт, Корфу, Родос - не думаю.

Цікаво, що борт з Будапешта прилітає об 11-00, пресуха на 15, тобто вони спецом виділили годинки 3 під зустрічі з кер-вом Жулян, можливо міністерства, можливо Львова...

Але може бути десь так:
Вони скажуть, от ми Києву другий борт даємо, відкриваємо 5 нових напрямків, з наступного літа збільшуємо Варшаву, плануємо то то і то, ну можливо Софію додадуть - але я не знаю для чого вона їм, туди квитки будуть по 20 євро як і в свій час.
Зі Львова відкриваємо Будапешт (це логічно і я надіюсь на це, це гарний пересадковий пункт) і по 1 (максимум 2) нових польських і німецьких містах (Варшава, Катовіце, Гданськ, Дортмунд, Меммінген, Хан), можливо вже з зими, а не з наступного літнього і колись потім, якщо все буде ок, ще щось...
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Vitaliy писав:мій прогноз:
Візз оголосить про базу у Львові + нові маршрути (Потльща + Німеччина, не думаю що ще щось можливе) + Києву щось добавлять і може 3-й літак до кінця року\початок наступного
Тоді б збіговисько робили б у Львові
Heiki
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Heiki »

Valdys писав:у нас з Києва лише один напрям, про який можна сказати, він не для заробітчан - Ларнака.

Мальта, Спліт, Корфу, Родос - не думаю.

Цікаво, що борт з Будапешта прилітає об 11-00, пресуха на 15, тобто вони спецом виділили годинки 3 під зустрічі з кер-вом Жулян, можливо міністерства, можливо Львова...

Але може бути десь так:
Вони скажуть, от ми Києву другий борт даємо, відкриваємо 5 нових напрямків, з наступного літа збільшуємо Варшаву, плануємо то то і то, ну можливо Софію додадуть - але я не знаю для чого вона їм, туди квитки будуть по 20 євро як і в свій час.
Зі Львова відкриваємо Будапешт (це логічно і я надіюсь на це, це гарний пересадковий пункт) і по 1 (максимум 2) нових польських і німецьких містах (Варшава, Катовіце, Гданськ, Дортмунд, Меммінген, Хан), можливо вже з зими, а не з наступного літнього і колись потім, якщо все буде ок, ще щось...
Я вже уявляю як вони оголосять декілька додаткових рейсів, і після цього слова пана-міністра: "Нарешті лоукости заходять в Україну!" :lol:
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

пан-міністр швидше скаже: "святе місце пустим не буває"
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

не у Львові, тому що у Львів з Будапешта немає рейсу.
Та і для чого робити у Львові, 2-й літак все таки основніше декількох нових напрямків.
Igoresha
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Igoresha »

Вот за кого немного обидно в этой катавасии, так это за визз. Сколько им пришлось пережить в Украине - это конечно для компании (тем более лоу-коста, тем более не украинского) очень много. Но никогда не было таких истерик. Конечно, наверное многого не выносили на публику, но все же.
Касательно пресухи: думаю, Ейндховен вероятен. Возможно добавят UK (из Донкастера у них много направлений в эту сторону). Ну и наверное что-то добавят Львову.
Интересно, как обстоят дела из предоставлением направлений для Визз из Бельгии. Наша частота выбрана, но от бельгийцев никто не летает. Может Визз дадут разрешение на Шарлеруа-Киев?
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

а Ейндховен як вони отримають?
Там же така ж заборона, як і у Бельгії...

мені цікаво, як туди Раяни мали летіти...

А на рахунок Візів, 100%, істерик немає, терпіли багато всього, працюють з 2008 року...
а всі чекають Раян і на них майже і не звертають увагу - Романовська, міністри, преса...
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 6 гостей