WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Подивимось на відповідь Віза.
Якщо просто потриндять, що ми такі молодці, 9 рік тут..., то все фігня.
Нам потрібен 3 літак (на половину Львів-Київ) і нові напрямки, але нажаль нічого цікавого вони не можуть запропонувати, воно все зарегульовано...
Нам потрібен 3 літак (на половину Львів-Київ) і нові напрямки, але нажаль нічого цікавого вони не можуть запропонувати, воно все зарегульовано...
Будапешт могут по венгерской базе запустить. Познань и/или Гданьск. На этом идеи заканчиваютсяValdys писав:Подивимось на відповідь Віза.

В них є шанс утерти райанам носа... такі нагоди випадають для віззу дуже нечасто, зазвичай райани їм виписуютьValdys писав:Подивимось на відповідь Віза.
зі Львова Варшава (не думаю, що захочуть Катовіце), Будапешт, щось із західної Німеччини (Дортмунд, Кельн, Хан), Меммінген, ідей більше немає. а от Лондон - не думаю.
З Києва ідей взагалі немає, все закрито - Ейлат хіба що і Порту (Лісабон), а, Кутаїсі ще, ну Софія і все, більше ідей немає.
З Києва ідей взагалі немає, все закрито - Ейлат хіба що і Порту (Лісабон), а, Кутаїсі ще, ну Софія і все, більше ідей немає.
Цікаві країни закрито, цікаві аеропорти (Тель Авів, Берлін з Києва) також закрито. Ну Рига ще є, але не думаю, балкани - також...
Які Ейлат-Тель Авів-Кутаісі?? ВіззЕйр--угорська компанія і може літати в Україну і з України тільки з\до ЄС.Valdys писав:зі Львова Варшава (не думаю, що захочуть Катовіце), Будапешт, щось із західної Німеччини (Дортмунд, Кельн, Хан), Меммінген, ідей більше немає. а от Лондон - не думаю.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Могут попробовать стартовать снова Софию из Киева. Еще из относительно жирных направлений (столичных) есть Бухарест, Любляна. Если вспомнить о их сильно направленности на миграционные потоки, то может вдруг появиться Кошице, Щецин (заодно часть Германии покрывается), Мальта, Базель. Это мои угадайки 
Хотя самым логичным может оказаться просто наращивание частот по существующим направлениям, плюс перевод чего-то на базу в Киев, чтобы загрузить новый борт. И вообще, с учетом ухода Раянов из Львова, вполне может быть, что Визз ничего нового не откроет из Киева, а сильно прибавит в Львове.

Хотя самым логичным может оказаться просто наращивание частот по существующим направлениям, плюс перевод чего-то на базу в Киев, чтобы загрузить новый борт. И вообще, с учетом ухода Раянов из Львова, вполне может быть, что Визз ничего нового не откроет из Киева, а сильно прибавит в Львове.
Було би супер. Я тільки за Краковом сумую.Sentry писав:Могут попробовать стартовать снова Софию из Киева. Еще из относительно жирных направлений (столичных) есть Бухарест, Любляна. Если вспомнить о их сильно направленности на миграционные потоки, то может вдруг появиться Кошице, Щецин (заодно часть Германии покрывается), Мальта, Базель. Это мои угадайки
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Интересно, а вариант с заходом в Харьков или Одессу возможен? ))
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
було б чудовоKibeee писав:Интересно, а вариант с заходом в Харьков или Одессу возможен? ))
В Раяна був Ейндховен зі Львова. Не дуже вірю в нього від Візз, але чому б не повернути Дортмунд - колись був дуже популярний.
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
мій прогноз:
Візз оголосить про базу у Львові + нові маршрути (Потльща + Німеччина, не думаю що ще щось можливе) + Києву щось добавлять і може 3-й літак до кінця року\початок наступного
Візз оголосить про базу у Львові + нові маршрути (Потльща + Німеччина, не думаю що ще щось можливе) + Києву щось добавлять і може 3-й літак до кінця року\початок наступного
Хотелось бы южных, морских направлений. Хотя бы со следующего года. Хоть Италия с Испанией и закрыты, но варианты все равно найти можно: Сплит, Корфу, Салоники, Родос, Мальта, Ираклион, Варна, Бургас, Ницца.
у нас з Києва лише один напрям, про який можна сказати, він не для заробітчан - Ларнака.
Мальта, Спліт, Корфу, Родос - не думаю.
Цікаво, що борт з Будапешта прилітає об 11-00, пресуха на 15, тобто вони спецом виділили годинки 3 під зустрічі з кер-вом Жулян, можливо міністерства, можливо Львова...
Але може бути десь так:
Вони скажуть, от ми Києву другий борт даємо, відкриваємо 5 нових напрямків, з наступного літа збільшуємо Варшаву, плануємо то то і то, ну можливо Софію додадуть - але я не знаю для чого вона їм, туди квитки будуть по 20 євро як і в свій час.
Зі Львова відкриваємо Будапешт (це логічно і я надіюсь на це, це гарний пересадковий пункт) і по 1 (максимум 2) нових польських і німецьких містах (Варшава, Катовіце, Гданськ, Дортмунд, Меммінген, Хан), можливо вже з зими, а не з наступного літнього і колись потім, якщо все буде ок, ще щось...
Цікаво, що борт з Будапешта прилітає об 11-00, пресуха на 15, тобто вони спецом виділили годинки 3 під зустрічі з кер-вом Жулян, можливо міністерства, можливо Львова...
Але може бути десь так:
Вони скажуть, от ми Києву другий борт даємо, відкриваємо 5 нових напрямків, з наступного літа збільшуємо Варшаву, плануємо то то і то, ну можливо Софію додадуть - але я не знаю для чого вона їм, туди квитки будуть по 20 євро як і в свій час.
Зі Львова відкриваємо Будапешт (це логічно і я надіюсь на це, це гарний пересадковий пункт) і по 1 (максимум 2) нових польських і німецьких містах (Варшава, Катовіце, Гданськ, Дортмунд, Меммінген, Хан), можливо вже з зими, а не з наступного літнього і колись потім, якщо все буде ок, ще щось...
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Тоді б збіговисько робили б у ЛьвовіVitaliy писав:мій прогноз:
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Я вже уявляю як вони оголосять декілька додаткових рейсів, і після цього слова пана-міністра: "Нарешті лоукости заходять в Україну!"Valdys писав:у нас з Києва лише один напрям, про який можна сказати, він не для заробітчан - Ларнака.
Але може бути десь так:

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
пан-міністр швидше скаже: "святе місце пустим не буває"
не у Львові, тому що у Львів з Будапешта немає рейсу.
Та і для чого робити у Львові, 2-й літак все таки основніше декількох нових напрямків.
Та і для чого робити у Львові, 2-й літак все таки основніше декількох нових напрямків.
Вот за кого немного обидно в этой катавасии, так это за визз. Сколько им пришлось пережить в Украине - это конечно для компании (тем более лоу-коста, тем более не украинского) очень много. Но никогда не было таких истерик. Конечно, наверное многого не выносили на публику, но все же.
Касательно пресухи: думаю, Ейндховен вероятен. Возможно добавят UK (из Донкастера у них много направлений в эту сторону). Ну и наверное что-то добавят Львову.
Интересно, как обстоят дела из предоставлением направлений для Визз из Бельгии. Наша частота выбрана, но от бельгийцев никто не летает. Может Визз дадут разрешение на Шарлеруа-Киев?
Касательно пресухи: думаю, Ейндховен вероятен. Возможно добавят UK (из Донкастера у них много направлений в эту сторону). Ну и наверное что-то добавят Львову.
Интересно, как обстоят дела из предоставлением направлений для Визз из Бельгии. Наша частота выбрана, но от бельгийцев никто не летает. Может Визз дадут разрешение на Шарлеруа-Киев?
а Ейндховен як вони отримають?
Там же така ж заборона, як і у Бельгії...
мені цікаво, як туди Раяни мали летіти...
А на рахунок Візів, 100%, істерик немає, терпіли багато всього, працюють з 2008 року...
а всі чекають Раян і на них майже і не звертають увагу - Романовська, міністри, преса...
Там же така ж заборона, як і у Бельгії...
мені цікаво, як туди Раяни мали летіти...
А на рахунок Візів, 100%, істерик немає, терпіли багато всього, працюють з 2008 року...
а всі чекають Раян і на них майже і не звертають увагу - Романовська, міністри, преса...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 4 гостей