Простите, зачем Ейндховен? Вам раянов мало?wasistdas писав:Коли вже Візз полетить з Києва до Ейндховена та Шарлеруа?
WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
О’Брайан на прес-конференції, присвяченій відкриттю рейсів зі Львова казав про Італію і Іспанію починаючи з літнього сезону 2018.Denver писав:ні Раян, ні Віз поки що до Італії літати не будуть, буде інша компанія
Ви щось знаєте? То це Volotea?Denver писав:ні Раян, ні Віз поки що до Італії літати не будуть, буде інша компанія
Чи можливо навіть Vueling заарканять заробітчан у Барсу та Рим возити? )))
Це виглядає реально.Valdys писав:Ви щось знаєте? То це Volotea?Denver писав:ні Раян, ні Віз поки що до Італії літати не будуть, буде інша компанія
Чи можливо навіть Vueling заарканять заробітчан у Барсу та Рим возити? )))
Хтось знає, чи у Львові можна йти відразу на контроль з електронним посадковим Візз'а, чи обов'язково треба на стійку реєстрації спочатку?
Італія та Іспанія це дуже лакомі кусочки як для Києва, так і для Львова.
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Я ж не кажу про 2018, мова йде про 2017Victor H писав:О’Брайан на прес-конференції, присвяченій відкриттю рейсів зі Львова казав про Італію і Іспанію починаючи з літнього сезону 2018.Denver писав:ні Раян, ні Віз поки що до Італії літати не будуть, буде інша компанія
Я так понимаю, украинский безвиз прошел мимо Виззэйра?
Сегодня попытался зачекаться на завтрашний рейс, система показала кукиш и потребовала номер визы со страной выдачи. Позвонил в саппорт: чтоб лететь без визы, надо связываться с колл-центром и они где-то должны поставить невидимую для нас галочку, чтоб бесплатно зачекиниться в аэропорту. Мягко говоря, неудобство, тем более, не исключены ситуации, когда персонал на стойке сделает квадратные глаза и скажет "гоните деньги за регистрацию", а времени опять вызванивать колл-центр и кому-то что-то доказывать может уже не быть. Лететь лоукостом и ехать в аэропорт без онлайн-чекина достаточно стремно, как по мне. И вообще, добавить галочку "биометрический паспорт" рядом с данными по визе и разрешить системе закончить регистрацию - плевое дело. Так что фуфуфу, могли бы и оперативнее сработать.

Фуфуфу это неспособность открыть сайт Визза, и прочитать что можно ввести в поле номера визы если она не требуется))) помоему хххххх там написано было
https://wizzair.com/ru-ru/%D0%B8%D0%BD% ... -posadka#/При регистрации через Интернет на рейсы определенных маршрутов требуется указать данные визы. Если для въезда в страну вашего пункта назначения виза не требуется, заполните поле символами xxxxx.
Хм, ну ладно. Правда, как оказалось, саппорт этого тоже не знает, раз сказал приходить на регистрацию в аэропорт и ни словом не заикнулся о хххххmakor писав:Фуфуфу это неспособность открыть сайт Визза, и прочитать что можно ввести в поле номера визы если она не требуется))) помоему хххххх там написано было
https://wizzair.com/ru-ru/%D0%B8%D0%BD% ... -posadka#/При регистрации через Интернет на рейсы определенных маршрутов требуется указать данные визы. Если для въезда в страну вашего пункта назначения виза не требуется, заполните поле символами xxxxx.

Доброе утро!
Купила билеты, 2 человека в 1 бронировании. Собственно вопрос, стоит ли оплачивать места в самолете рядом или Wizz садит пассажиров из 1 бронирования вместе? У кого какой опыт?
Заранее спасибо!
Купила билеты, 2 человека в 1 бронировании. Собственно вопрос, стоит ли оплачивать места в самолете рядом или Wizz садит пассажиров из 1 бронирования вместе? У кого какой опыт?
Заранее спасибо!
Доброе утро. Раз 10 летал Визэйром за последние пару лет, почти всегда с попутчицей в одном бронирование. Всегда система садила рядом.Бор писав:У кого какой опыт?
НО! Мой коллега пару раз с семьёй летел в Будапешт и система в такой же ситуации устанавливала рандомно на совершенно разные места. Поэтому он плюнул на это дело и постоянно теперь покупает соседние места.
Вот такой опыт.
2 месяца назад отправлял родственников в Лютон (2 взрослых + ребенок). Места разбросало, даже несмотря на ребенка (2 года). Хотя, регистрирацию делал поздно. В любом случае, можно во время регистрации на рейс купить места рядом (как правило, в хвосте они не дорогие)Бор писав:Доброе утро!
Заранее спасибо!
Летал около 20 сегментов с тех пор, как стали присваиваить места, все время один букинг сажали рядом.
Хочу купити квитки на сайті WizzAir однак виліт буде в Польщі, якщо рахувати ціну в злотих то вона одна, конвертуючи в гривню чи євро вона набагато більша (курс не комерційний). Як можна купити квиток в злотих ?
Чув що кредобанк має картки в злотих, варіант але думаю чи не буде ще конвертації злоті в долари потім в знову в злоті ?
Чув що кредобанк має картки в злотих, варіант але думаю чи не буде ще конвертації злоті в долари потім в знову в злоті ?
Ну так возьмите и купите в злотых. В чем проблема?
Покупайте гривневой картой привата - у них адекватный курс конвертации.Rin писав:Хочу купити квитки на сайті WizzAir однак виліт буде в Польщі, якщо рахувати ціну в злотих то вона одна, конвертуючи в гривню чи євро вона набагато більша (курс не комерційний). Як можна купити квиток в злотих ?
карткою чи банківським переводом?
якщо карткою треба відкривати картку в злотих? чи не буде подвійної конвертації злоті-долар-злоті?
якщо карткою треба відкривати картку в злотих? чи не буде подвійної конвертації злоті-долар-злоті?
вибирати валюту на сайті візаір в злотих, чи в гривнях? якщо в гривнях в них курс не 6.9,а 7.4.Olek писав:Покупайте гривневой картой привата - у них адекватный курс конвертации.Rin писав:Хочу купити квитки на сайті WizzAir однак виліт буде в Польщі, якщо рахувати ціну в злотих то вона одна, конвертуючи в гривню чи євро вона набагато більша (курс не комерційний). Як можна купити квиток в злотих ?
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Выбирайте злотые. Банк и платежная система сами проконвертируют гривна-доллар-злотый. Это не бесплатно, но наверняка будет гораздо выгоднее, чем открывать новый счет, покупать злотые и т.д. И точно гораздо дешевле, чем выбирать любую другую валюту (гривну, доллар) на сайте ВиззЭйр.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість