Будапешт - Париж, 31 грудня. буває дешевше 90 євро?
Будапешт - Париж, 31 грудня. буває дешевше 90 євро?
Усім привіт!
Допоможіть, будь ласка, у пошуку недорогих квитків. Будапешт - Париж, 31 грудня. Вже скільки не шукала... дешевше ніж 98 євро (easyjet) не знайшла.. Як на мене, це дорого.. У 100 євро хотілось би включити і квитки додому. Чи це нормальна ціна і я чогось не розумію?... намагалась розбити прямий переліт на два.. але все одно виходить дорожче...
Я не можу повірити, що від Будапешту до Парижа навіть напередодні Нового року нема 2 перельоти десь по 20 євро, які можна зістикувати.. Врятуйте від когнітивного дисонансу!
Допоможіть, будь ласка, у пошуку недорогих квитків. Будапешт - Париж, 31 грудня. Вже скільки не шукала... дешевше ніж 98 євро (easyjet) не знайшла.. Як на мене, це дорого.. У 100 євро хотілось би включити і квитки додому. Чи це нормальна ціна і я чогось не розумію?... намагалась розбити прямий переліт на два.. але все одно виходить дорожче...
Я не можу повірити, що від Будапешту до Парижа навіть напередодні Нового року нема 2 перельоти десь по 20 євро, які можна зістикувати.. Врятуйте від когнітивного дисонансу!
Re: Будапешт - Париж, 31 грудня. буває дешевше 90 євро?
А где мое сообщение про отжиг?
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
31 грудня мати хоч якісь квитки то вже щастя, а тут 90 євро, хапайте!
повежливее плизviro писав:А где мое сообщение про отжиг?
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Ага.. ситуація для мене прояснюється. Дякую.
Хто матиме ще щось сказати з приводу цієї теми, пишіть, будь ласка.
Хто матиме ще щось сказати з приводу цієї теми, пишіть, будь ласка.
Ні, ну як кажуть і задаючи питання треба мати совість. 31 грудня то вже не є такий самий пік, як католицьке Різдво, проте ціна в 98 Є для цього перельоту, при врахуванні інших обставин є більш ніж оптимальною. Цікаво що ви маєте на увазі говорячи "включити в цю суму і квитки додому"?
Дешевле того, что уже есть не найти, даже с пересадками. Тем более у вас проблема лететь именно 31, и даже не +\- несколько дней.
Учитывайте и то, что перелёт например в Бове дешевле не будет, так как придёться выложить 15 Евро за трансфер, а Вы хотите за 20 Ев всё...
Учитывайте и то, что перелёт например в Бове дешевле не будет, так как придёться выложить 15 Евро за трансфер, а Вы хотите за 20 Ев всё...
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
спробуйте ще промокоди ... може вдасцця зекономити ще з 10-к евро
ось цей ще працює
промокод AUGURI2010
ось цей ще працює
промокод AUGURI2010
Востаннє редагувалось 16 листопада 2010, 15:49 користувачем Vitaliy, всього редагувалось 1 раз.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
а якщо якась затримка? Ой, як буде цікаво в фєрідьхєді зустріти новий рік 

-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
в мене не совісті нема, а досвіду перельотів по Європіgast писав:Ні, ну як кажуть і задаючи питання треба мати совість."?

Думала, що у 100 євро можна вкластись за переліт Будапешт-Париж-Київ. Але це вже неактуально.gast писав:Цікаво що ви маєте на увазі говорячи "включити в цю суму і квитки додому"?
popTAB писав:а якщо якась затримка? Ой, як буде цікаво в фєрідьхєді зустріти новий рік
та да.. вже думала про це. тому є ще варіант з Братислави до Парижу з Ryanair. там літак раніше вилітає. і трохи дешевше.(але ж + трансфер до Братислави..)
Дякую за зауваження!.. уже не так хочу, як раніше) Але ж "хотеть не вредно"?)NAU писав: Учитывайте и то, что перелёт например в Бове дешевле не будет, так как придёться выложить 15 Евро за трансфер, а Вы хотите за 20 Ев всё...
Дякую, Vitaliy!!!Vitaliy писав:спробуйте ще промокоди ... може вдасцця зекономити ще з 10-к евро
Може, хтось знає якісь хитрі маршрути, типу, долетіти до Франкфурта і потягом до Парижу. чи долетіти до Брюселю і там ще якимось транспортом до Парижу?.. (правда, я шукала ціни на потяги і, зрештою, виходить те саме або навіть дорожче..)
вийде те саме, а може й дорожче.
з будапешту є автобусні фірми Orangeways та Eurolines - спробуйте ваші дати можливо з певних міст буде супер-дешево. або наприклад поєднати з деякими перельотами чи потягами. Оранж, якщо не помиляюсь має кілька ресів вдень до відню і ціна там не дуже велика...
з будапешту є автобусні фірми Orangeways та Eurolines - спробуйте ваші дати можливо з певних міст буде супер-дешево. або наприклад поєднати з деякими перельотами чи потягами. Оранж, якщо не помиляюсь має кілька ресів вдень до відню і ціна там не дуже велика...
Як ви збираєтеся добиратися з Парижу до Києва?? Літак тільки МАУ та Ейр Франс від 300 євро
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
WizzAir Париж - Катовіце + Катовіце - Київ
А можна ще RyanAir Париж - Краків.. дешево.. але як далі з Кракова? Трансфер до Катовіце + WizzAir до Києва?.. і виходить так само.. все близько 80 євро.. але дешевше, ніж Будапешт - Париж.. звісно, через дати. бо повернення вже після нового року
А можна ще RyanAir Париж - Краків.. дешево.. але як далі з Кракова? Трансфер до Катовіце + WizzAir до Києва?.. і виходить так само.. все близько 80 євро.. але дешевше, ніж Будапешт - Париж.. звісно, через дати. бо повернення вже після нового року
Спробуйте автобус (Eurolines). Хоча з виїздом 31.12 точно НР у дорозі зустрінете.mamoyaruda писав:Може, хтось знає якісь хитрі маршрути, типу, долетіти до Франкфурта і потягом до Парижу. чи долетіти до Брюселю і там ще якимось транспортом до Парижу?.. (правда, я шукала ціни на потяги і, зрештою, виходить те саме або навіть дорожче..)gast писав:Ні, ну як кажуть і задаючи питання треба мати совість."?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей