Як не платити мито в аеропорту?
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Як не платити мито в аеропорту?
люди таке питання:
хочу привезти електроніку додому собі, але митники її точно побачать в аеропорту (оскільки її буде видно візуальним оком)
як можна ввезти не платячи мито?
а якщо платити, як дізнатись скільки то коштує? де є перелік цін на мито, або щось таке...
хочу привезти електроніку додому собі, але митники її точно побачать в аеропорту (оскільки її буде видно візуальним оком)
як можна ввезти не платячи мито?
а якщо платити, як дізнатись скільки то коштує? де є перелік цін на мито, або щось таке...
Re: Як не платити мито в аеропорту?
200 Euro без сплати мита
або ховай
або ховай
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
то знаю, але в тому проблема, що сховати не вийде, бо то телик200 Euro без сплати мита
а як піду по червоному коридору, то я не знаю РОЗМІР мита. А нарахувати вони мені можуть хто знає скільки. Так от як дізнатись ці ціни (тобто ціну мита) наприклад: якщо товар 400 баксів, скільки за нього платити?
Ввізне мито (якщо воно наладено на дану групу товарів) + ПДВ 20%. А ви везтимете то точно через аеропорт, я б такі речі літаком точно не віз би, якщо ж автотранспортом то є шанс просто прошмигнути повз або вирішити питання на місці... Квитанції, ясна річ, треба мати з собою про всяк випадок...
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
О, саме це мені і потрібно. Де цей список групи товарів можна взяти? (я гуглив, але по суті не находжу)Ввізне мито (якщо воно наладено на дану групу товарів)
бо я хочу вирахувати скільки точно я платитиму.
Довідкова українскої митниці: (044) 522-8169
Я звертався туди з якимись питаннями, і вони відповідали.
Раджу відверто запитати, чи можна ввезти телевізор, не сплачуючи мита (наприклад, якщо він б\у чи ще щось).
Раджу відверто запитати, чи можна ввезти телевізор, не сплачуючи мита (наприклад, якщо він б\у чи ще щось).
Starting this weekend, Latvian national airline airBaltic will sell discounted TV-sets during the flight to its passengers. 
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
о!!! поняв! те що треба, дяки!Довідкова українскої митниці: (044) 522-8169
Latvian national airline airBaltic will sell discounted TV-sets during the flight to its passengers.
у моєму випадку то не так смішно
Наскільки підказує мій досвід, то навряд чи Вам і по телефону хтось скаже конкретне число. Талмуд митних тарифів і ставок має об"єм приблизно як енциклопедія Бракгауза... Поритися в тому може досвідчений митний брокерабо кваліфікований митник після тривалого розривання бази. Зазвичай в такому випадку паксу пропонують сплатити "гнучку фіксовану ставку" і зекономити час на з"ясування...
-
Гість
Кабінет Міністрів України постановляє:
Установити, що предмети, які ввозяться (пересилаються) на митну територію України громадянами України, іноземними громадянами та особами без громадянства (надалі - громадяни), підлягають обкладенню митом за повними ставками Єдиного митного
тарифу.
85.28 Приймачі телевізійні (включаючи відеомонітори і відеопроектори), сумісні або не сумісні в одному корпусі з радіоприймачем або апаратурою, записуючою або відтворюючою звук або зображення: пільгова 10%, повна - 20%.
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... 2986762516
Установити, що предмети, які ввозяться (пересилаються) на митну територію України громадянами України, іноземними громадянами та особами без громадянства (надалі - громадяни), підлягають обкладенню митом за повними ставками Єдиного митного
тарифу.
85.28 Приймачі телевізійні (включаючи відеомонітори і відеопроектори), сумісні або не сумісні в одному корпусі з радіоприймачем або апаратурою, записуючою або відтворюючою звук або зображення: пільгова 10%, повна - 20%.
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... 2986762516
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
і ви ризикнете здати в багаж телик?dubno писав: то знаю, але в тому проблема, що сховати не вийде, бо то телик![]()
яка імовірність, що він виживе, якщо статистика з власного досвіду показує, що турецько-китайський чемодан не виживає 3 польотні сегменти.
вам не мита треба боятися, а наших грузчиків
Я бачив у Бангкоці багато людей, що возили на колясочках окрім багажу ще тєлекі і монітори. Куди, навіщо і сенс того діла я не знаю. Клеють тьотки червону наліпку "Фрегл" і в добрий час -))
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
- Іване, а що таке той Фрегл?
- А я відкіля знаю? Давай кидай худчій, бо руки мерзнуть
- А я відкіля знаю? Давай кидай худчій, бо руки мерзнуть
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
власне, я бачив як люди везли у Боріку, ніби як цілі отримували....Клеють тьотки червону наліпку "Фрегл" і в добрий час -))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей